VÄLKOMMEN TILL

BRÖDERNAS

Burgare & pizza av högkvalité

RYKTET SÄGER ATT VI ÄR BÄST I STAN...

MEN RYKTEN ÄR RYKTEN, KOM IN OCH AVGÖR SJÄLV! – VI FINNS DÄR DU ÄR.

Brödernas utmanar standarden på marknaden. En snabb lunch, en avgörande hockeymatch eller ett födelsedagsfirande i stort sällskap – oavsett tillfälle.

 Du hittar Brödernas i hela Sverige. Brödernas är det självklara valet när du blir sugen på en riktigt god hamburgare eller pizza. Oroa dig inte om vi inte finns i en stad nära dig idag, chansen är stor att vi finns där inom kort.

Håll ögonen öppna på våra sociala medier för att hänga med i svängarna.

Hela familjen är välkommen på Brödernas, så glöm inte din fyrbenta vän när du besöker oss. Även hundar är välkomna på samtliga av våra restauranger. Det enda vi ber om är att de håller sig på golvet och beter sig.

Kom in i värmen oavsett om du firar ett ögonblick eller lägger lite extra glädje på din dag.

Stockholms Restauranger

Du hittar Brödernas runt om hela Stockholm.

Med restauranger på Östermalm, Södermalm, Kungsholmen samt i Vasastan, Söderort och Farsta är Brödernas det självklara valet när du blir sugen på en riktigt god hamburgare eller pizza. Om vi mot förmodan inte finns i närheten så går det även att beställa Take Away från samtliga restauranger.

TASTES GREAT

Served With Hot Chocolate

HÄNG MED

Älskar du burgare? Gillar erbjudanden? BVar bland de första som får reda på ändringar i menyn eller aktuella erbjudanden. Mer burgare. Mindre pengar.