Jobbfestivalen och Brödernas i ett gott samarbete

Brödernas träder in som huvudsponsor till Jobbfestivalen och kommer bland annat att bjuda på sina goda burgare till Jobbfestivalens besökare i Kungsträdgården den 14 september 2022. Brödernas växer kraftigt och har ett stort behov av att rekrytera personal till sin expanderande restaurangkedja, som idag har över 80 restauranger. I rekryteringsarbetet spelar mångfald en viktig del och Jobbfestivalens ambition att i sitt arbete underlätta detta stämmer väl överens med Brödernas vilja.

År 2018 öppnade Brödernas sin första restaurang och idag har kedjan över 80 restauranger i Sverige och 2 i Marbella. Brödernas är en ung nutida svensk restaurangkedja med äkta leenden från engagerade medarbetare som alltid brinner extra för personlig- och trevlig service och som erbjuder goda och fräscha hamburgare av hög kvalitet i en varm mysig hemmalik restaurangatmosfär. På Brödernas skall alla känna sig välkomna!

”Jobbfestivalens initiativ till att luckra upp de bitvis cementerade strukturerna vid rekrytering rimmar väl med hur vi på Bröderna ser på rekrytering”, säger Joakim Wiklander, medgrundare och VD på Brödernas. ”Vi har framför oss ett stort behov av nya medarbetare och välkomnar detta initiativ. Det är samtidigt trevligt att få erbjuda besökarna en god lunch från vår Foodtruck som finns på plats mellan 11:00 och 13:00 då några av våra 15 medarbetare som deltar i Jobbfestivalen kommer att dela ut 700 burgare. Det kommer att finnas burgare både i traditionell form och som veganska burgare,” fortsätter Joakim Wiklander.

”Vi är jätteglada över att Brödernas kommer in och stödjer vårt arbete för mångfald och inkludering genom att bli huvudsponsor”, säger Mats Wernheim initiativtagare till Jobbfestivalen. ”Behovet av personal är stort i många branscher och i synnerhet inom olika serviceyrken och vår ambition är att vi tillsammans kommer vi att ge fler jobbsökare möjligheten att få ett jobb att gå till”, avslutar Mats Wernheim.

Om Jobbfestivalen

Jobbfestivalen med tema ”Mångfald & Inkludering” arbetar aktivt med informationsspridning i strävan att förändra attityder på arbetsmarknaden samt att bidra till en förbättrad matchning.

Det är en mötesplats för arbetssökande och företag med ett kontinuerligt rekryteringsbehov samt företag och organisationer som erbjuder verktyg/tjänster i syfte att öka mångfalden och minska risken för diskriminering. Mässan hålls den 14 september 2022 i Kungsträdgården, men jobbfestivalen med tema mångfald är även en onlinemässa som fortsätter leva vidare på nätet. Syftet är dels att knyta intressanta affärskontakter, men framför allt att förmedla jobb, praktikplatser och yrkesinriktade utbildningar. Ambitionen är att bidra till ökad mångfald på arbetsmarknaden och att skapa fler dynamiska arbetsplatser.

För mer information kontakta
Hans Uhrus

Kommunikationschef Jobbfestivalen
hans.uhrus@uhrvis.se
+46768950101