Brödernas stjärna Mika Zibanejad har tagit fram sin favoritburgare!

För varje gång du beställer en 93:an så kommer Mika att skänka 10kr till damhockeyn.

Brödernas stjärna Mika Zibanejad har tagit fram sin favoritburgare!

En enligt Mika perfekt hamburgare med karamelliserad lök och lökring. Vi på Brödernas och Mika vill i samband med den utsökta burgaren lansera en välgörenhetskampanj där Mika kommer att skänka 10kr till svensk damhockey för varje såld #93 zibanejad burgare.

Mika och Brödernas brinner för allas lika värde. Med tanke på den debatt som nu rasar kring ekonomiska förutsättningar inom hockeyn vill vi tillsammans göra en insats och få Mika att öppna upp plånboken rejält!

Med sitt fluffiga briochebröd, dubbla köttpuckar, silverlök, ost från Veddegårds mejeri, hemgjord majonnäs, krispig sallad, en lökring och karamelliserad lök är 93:an en burgare som passar de flesta och lika bra innan matchen som efter. 

 För varje gång vi säljer en 93:a kommer Mikas nota att bli högre då han vill skänka 10 kr för varje såld hamburgare så låt oss mumsa så många burgare det bara går!

- Kampanjen pågår fr.o.m. 18/9/2019 fram till 31/12/2019 och hur mycket pengar som går till flickor samt damer med ett aktivt hockeyintresse avslöjas då. 

Dela: Twitter Facebook Pinterest Tumblr Google+