Åre

Välkommen till vår restaurang i Åre, precis nedanför backen. På Brödernas serverar vi hamburgare och pizza av högsta klass till middag och take away.

TAKE AWAY

Vi har självklart en meny för avhämtning där du smidigt kan beställa direkt här på hemsidan och välja tid för din upphämtning.

Välkommen till Brödernas restaurang i Åre

Varmt välkommen till vår restaurang i Åre. Vi är nog alla överens om att en riktigt god hamburgare passar alla tillfällen. Oavsett om du önskar ladda batterierna efter en härlig dag i skidbacken eller besöka oss för en mysig middag med nära och kära står Brödernas dörrar alltid öppna. Vi erbjuder ett brett utbud av magiska hamburgare i Åre. Välj mellan kött och kyckling, eller prova några av våra vegetariska eller veganska alternativ. Våra burgare går att få som 100% veganska och alltid av högsta kvalité.

Vi erbjuder rätter som passar hela familjen

På vår meny finns någonting för alla. Hamburgare älskas av både stora och små. För de allra minsta erbjuds barnhamburgare och chicken nuggets. Önskar du inte hamburgare så hittar du även trevliga sallader på vår meny, välj mellan kyckling eller vegetariskt. För familjens sötfantast finns det naturligtvis även flera härliga efterrätter att välja mellan.

Det perfekta stoppet nedanför backen

Önskar du testa en av Åres bästa restauranger efter en dag på berget? Brödernas erbjuder riktigt goda hamburgare mitt i Åre. Du hittar vår restaurang i nära anslutning till skidbacken, vilket gör Brödernas till det perfekta stoppet för dig som önskar ladda batterierna efter en aktiv dag i skidbacken. Efter en riktigt god hamburgare kan vi lova att du strax är redo för att ta dig an pisterna igen. Önskar du boka in en trevlig middag till kvällen är du varmt välkommen att reservera ett bord hos oss. På så vis kan vi erbjuda dig bästa möjliga plats för en härlig stund med ditt sällskap. Hos Brödernas finns även möjligheten att beställa take away.

Boka bord

För bokning av större sällskap mer än 8 personer kontakta oss då på telefon 064-772000 eller mail are@brodernas.nu

Kontakta oss

Your Name:
E-Mail Address:
Phone:
Message Text:
Prove you're a human: 1 + 1 = ?

Öppettider

Måndag 11.00 – 21.00
Tisdag 11.00 – 21.00
Onsdag 11.00 – 21.00
Torsdag 11.00 – 21.00
Fredag 11.00 – 22.00
Lördag 11.00 – 22.00
Söndag 11.00 – 20.00

Röda dagar ses som söndagar

Adress

Restaurang Brödernas Åre
Kabinebanevägen 22
837 52 Åre
T: 064-772000
E: are@brodernas.nu

Hitta till oss

Tåg: Station Åre

Buss: Hållplats Station Åre. Linje: 155, 157

Älskar du burgare? Sjyssta deals? Håll dig uppdaterad genom att prenumerera på vårat nyhetsbrev!