Borlänge

Välkommen till Brödernas Borlänge. Här kan du njuta av hamburgare och pizza av högsta kvalité. Lunch och middag för hela familjen.

TAKE AWAY

Vi har självklart en meny för avhämtning där du smidigt kan beställa direkt här på hemsidan och välja tid för din upphämtning.

Välkommen till Brödernas restaurang i Borlänge

Varmt välkommen till vår restaurang i Borlänge. Här avnjuter du Borlänges godaste hamburgare men också härliga sallader och utsökta pizzor, nygräddade direkt från ugnen. Oavsett om du önskar en hamburgare med nötkött, kyckling eller vill testa våra vegetariska eller veganska alternativ är vi säkra på att du kommer hitta något för dig på vår meny. Brödernas i Borlänge är ett matställe som passar hela familjen. För de allra yngsta finns ett brett utbud av barnalternativ och för den sötsugne kan vi fresta med goda glass-desserter och milkshakes från Ben & Jerry’s.

Burgare och sallader till lunch varje vardag

Önskar du äta lunch i Borlänge är Brödernas ett mycket bra alternativ. Här serveras lunch måndag till fredag. Välj mellan våra utsökta hamburgare med kött, våra veganska och vegetariska burgare samt en variation av härliga sallader. I vårt luncherbjudande ingår alltid pommes frites eller side-salad, samt kaffe på maten. Kolla in vår lunchmeny för att ta reda på vilka tider som gäller för Brödernas lunch i Borlänge.

Ät på vår restaurang eller beställ take away

Brödernas restaurang på Gyllehemsvägen 22 i Borlänge är den perfekta platsen att stanna till på för att avnjuta en god hamburgare eller pizza. Besök oss för en trevlig middag med vänner och familj eller beställ take away att avnjuta på valfri plats. Brödernas är även restaurangen för dig som önskar beställa hämtmat i Borlänge. Boka bord gör du via vår bokningstjänst eller genom att ringa oss på 0243-14505.

Boka bord

Kontakta oss

Your Name:
E-Mail Address:
Phone:
Message Text:
Prove you're a human: 1 + 0 = ?

Öppettider

Måndag 11.00 – 21.00
Tisdag 11.00 – 21.00
Onsdag 11.00 – 21.00
Torsdag 11.00 – 21.00
Fredag 11.00 – 22.00
Lördag 12.00 – 22.00
Söndag 12.00 – 21.00

Röda dagar ses som söndagar

Köket stänger 30min före stängning

Adress

Restaurang Brödernas Borlänge
Gyllehemsvägen 22
784 37 Borlänge
T: 0243-14505
E: borlange@brodernas.nu

Hitta till oss

Buss: Hållplats Borlänge Gyllerondellen. Linje: 101, 211, 212

Älskar du burgare? Sjyssta deals? Håll dig uppdaterad genom att prenumerera på vårat nyhetsbrev!