Citadellsvägen

Välkommen till Brödernas Citadellsvägen. Här kan du njuta av hamburgare och pizza av högsta kvalité. Lunch och middag för hela familjen.

TAKE AWAY

Vi har självklart en meny för avhämtning där du smidigt kan beställa direkt här på hemsidan och välja tid för din upphämtning.

Välkommen till Brödernas Citadellsvägen i Malmö

Välkommen till vår restaurang på Citadellsvägen i Malmö. Här äter du riktigt goda hamburgare och pizzor i trivsamma lokaler, med perfekt gångavstånd till både Malmö City och havet. Oavsett om du är sugen på en rejäl lunch, en napolitansk pizza eller en burgare i farten så är Brödernas rätta stället för dig. Slå dig ner i vår restaurang eller beställ take away!

Vi har hamburgare och pizza för alla smaker

På Brödernas Citadellsvägen har vi skapat en meny som ska falla de allra flesta i smaken. Förutom ett brett urval av läckra hamburgare har du också möjlighet att välja mellan nötkött, kyckling och flera vegetariska och veganska alternativ. Lägg till favoriter som cheddarost, bacon eller saltgurka och skapa din absoluta drömburgare. På Brödernas serverar vi också napolitanska pizzor av bästa snitt. Precis som med våra burgare har du mängder av alternativ att välja bland. Till exempel går alla pizzor att få glutenfria, och vissa pizzor bakas med vegansk mozzarella. För våra minsta gäster kan vi erbjuda favoriter som vår barnburgare Pucken, Chicken Nuggets och barnpizzan Piccolo.

Prova vår läckra och prisvärda lunch

På vår restaurang vid Citadellskajen serverar vi lunch från måndag till fredag. Vår populära lunch består av valfri enkelburgare från menyn, inklusive pommes eller sallad, dryck och kaffe på maten. Välj själv om du vill äta i restaurangen eller ta lunchen som take away. På fredagar firar vi att det snart är helg genom att även inkludera pizza i vårt luncherbjudande. Kika på vår lunchmeny för att se vilka pizzor, hamburgare och sallader som vi har som lunch.

Boka bord

Kontakta oss

Your Name:
E-Mail Address:
Phone:
Message Text:
Prove you're a human: 1 + 7 = ?

Öppettider

Måndag 11.30 – 14.00, 17.00 – 21.00
Tisdag 11.30 – 14.00, 17.00 – 21.00
Onsdag 11.30 – 14.00, 17.00 – 21.00
Torsdag 11.30 – 14.00, 17.00 – 21.00
Fredag 11.30 – 21.00
Lördag 12.00 – 21.00
Söndag 12.00 – 21.00

Röda dagar ses som söndagar

Adress

Restaurang Brödernas Citadellsvägen
Citadellsvägen 15
211 18 Malmö
T: 040-471990
E: citadellsvagen@brodernas.nu

Vi finns över hela Malmö

Du som bor i Malmö har aldrig långt till en riktigt god burgare eller pizza. Utöver vår restaurang på Citadellskajen hittar du oss även i Malmö City, på Hyllie och på Jägersro. Det betyder att oavsett var och när hungern gör sig påmind så kan du känna dig trygg i att alltid få din favorit-burgare tillagad precis som du vill ha den. Välkommen till Brödernas Malmö!

Hitta till oss

Buss: Hållplats Malmö Skeppsgatan. Linje: 8

Älskar du burgare? Sjyssta deals? Håll dig uppdaterad genom att prenumerera på vårat nyhetsbrev!