Erikslund

Välkommen till Brödernas Erikslund. Här kan du njuta av hamburgare och pizza av högsta kvalité. Lunch och middag för hela familjen.

TAKE AWAY

Vi har självklart en meny för avhämtning där du smidigt kan beställa direkt här på hemsidan och välja tid för din upphämtning.

Välkommen till vår restaurang i Erikslund

På Brödernas restaurang i Erikslund serverar vi Västerås bästa hamburgare och pizza i en trivsam och avslappnad miljö. Oavsett om du är sugen på ett riktigt skrovmål, en rejäl lunch eller ett lättare mellanmål så är Brödernas stället för dig. Vi ligger på Hallsta gårdsgata 8, granne med bland andra Biltema och Bauhaus.

Vi har hamburgare och pizza för hela familjen

Hamburgare och pizza är vår passion och hos oss kan alla få precis den pizza eller hamburgare de gillar. Förutom burgare med 100% nötkött, kyckling, halloumi och andra vegetariska och veganska alternativ har vi mängder av läckra tillval. Välj till cheddarost, lökringar, bacon eller varför inte extra kött? För att se till att du blir mätt på riktigt har vi även mängder av side-orders som till exempel pommes, sötpotatis-frites, sallader, med mera. Våra napolitanska pizzor är bakade med äkta Tipo 00-mjöl och toppade med dina favorit-toppings. Givetvis serverar vi även glutenfria pizzor och pizza med vegansk ost. Ta en titt på vår meny och hitta din favorit bland våra hamburgare och pizzor.

Prova vår goda och prisvärda lunch

Prova vårt fantastiska luncherbjudande och gör lunchen till arbetsveckans höjdpunkt. På Brödernas Erikslund serverar vi lunch från måndag till fredag. Lunchen består av valfri enkelburgare från vår meny, inklusive pommes eller sallad, dryck och kaffe på maten. På fredagar tjuvstartar vi helgen genom att även inkludera våra napolitanska pizzor i lunchen. Välj om du vill äta i vår restaurang eller beställa din lunch som take away.
Läs mer om vad som ingår i lunchen på vår lunchmeny.

Boka bord

Kontakta oss

Your Name:
E-Mail Address:
Phone:
Message Text:
Prove you're a human: 1 + 5 = ?

Öppettider

Måndag 11.00 – 20.00
Tisdag 11.00 – 20.00
Onsdag 11.00 – 20.00
Torsdag 11.00 – 20.00
Fredag 11.00 – 20.00
Lördag 11.00 – 20.00
Söndag 11.00 – 20.00

Röda dagar ses som söndagar

Adress

Restaurang Brödernas Erikslund
Hallsta gårdsgata 8
721 38 Västerås
T: 021-73040
E: erikslund@brodernas.nu

Vi finns i hela Västmanland!

Du som bor i Västerås, eller någon annanstans i Västmanland har aldrig långt till en riktigt god burgare. Utöver Erikslund har vi även restauranger i centrala Västerås, Enköping, Arboga och på en rad andra ställen. Oavsett var och när hungern slår till så kan du vara säker på att få din favoritburgare precis som du vill ha den.

Hitta till oss

Buss: Hållplats Hallsta Gårdsgata. Linje: 3, 14

Älskar du burgare? Sjyssta deals? Håll dig uppdaterad genom att prenumerera på vårat nyhetsbrev!