Eskilstuna

Välkommen till Brödernas Eskilstuna. Här kan du njuta av hamburgare av högsta kvalité. Lunch och middag för hela familjen.

TAKE AWAY

Vi har självklart en meny för avhämtning där du smidigt kan beställa direkt här på hemsidan och välja tid för din upphämtning.

Restaurangen med Eskilstunas bästa hamburgare

Välkommen till vår restaurang i Tuna Park, Eskilstuna. Här serverar vi hamburgare av högsta kvalitet tillsammans med läckra tillbehör som till exempel pommes frites, sallad och lökringar. På vår meny hittar du allt från läckra burgare med nötkött och kyckling till vegetariska och veganska alternativ. Givetvis har vi även specialburgare för alla barn samt Månadens burgare, som tagits fram tillsammans med en känd profil. 10 kronor från varje såld Månadens Burgare går till välgörenhet.

Vi serverar lunch från måndag till fredag

På Brödernas Eskilstuna anser vi att hamburgare funkar lika bra att äta både morgon och kväll. På vår restaurang i Tuna Park serverar vi därför lunch varje vardag. Välj mellan våra läckra hamburgare och sallader och få fries och kaffe till. Kolla in vår lunchmeny för att se mellan vilka tider vi serverar lunch.

Välkommen till oss i Tuna Park

Oavsett om du behöver fylla på med mat efter shoppingturen eller tar en omväg hit bara för hamburgarnas skull är du varmt välkommen till oss. Vi kan ta emot de flesta större sällskap och familjer (med eller utan hundar). Naturligtvis erbjuder Brödernas Eskilstuna även take away. Beställ direkt här på hemsidan, i vår restaurang eller genom någon av våra samarbetspartners. Vi ligger på Gunborg Nymans väg 2.

Kontakta oss

Your Name:
E-Mail Address:
Phone:
Message Text:
Prove you're a human: 1 + 2 = ?

Öppettider

Måndag 11.00 – 20.00
Tisdag 11.00 – 20.00
Onsdag 11.00 – 20.00
Torsdag 11.00 – 20.00
Fredag 11.00 – 20.00
Lördag 11:00 - 18:00
Söndag 11:00 - 18:00

Röda dagar ses som söndagar

Adress

Restaurang Brödernas Eskilstuna
Gunborg Nymans väg 2
632 22 Eskilstuna
T: 016-128700
E: eskilstuna@brodernas.nu

Hitta till oss

Buss: Hållplats Tuna Park. Linje: 5

Älskar du burgare? Sjyssta deals? Håll dig uppdaterad genom att prenumerera på vårat nyhetsbrev!