Göteborg Central

På Brödernas Göteborg Central serverar vi Göteborgs bästa hamburgare och sallader till lunch och middag. Besök vår restaurang eller beställ take away.

TAKE AWAY

Vi har självklart en meny för avhämtning där du smidigt kan beställa direkt här på hemsidan och välja tid för din upphämtning.

Välkommen till Brödernas Göteborg Central

Hamburgare fungerar lika bra till vardags som till fest. Oavsett om du känner för att fira något speciellt eller bara tycker det är dags för att avnjuta en riktigt god burgare, finns Brödernas restaurang i centrala Göteborg här för dig. På vår meny hittar du något för alla smaker. Är du sugen på Göteborgs bästa hamburgare har vi en mängd alternativ. Välj mellan kött och kyckling eller prova någon av våra vegetariska eller veganska varianter. Vi erbjuder 100% veganska burgare från Beyond Meat.

Restaurangen på Göteborgs Centralstation för alla tillfällen

Hamburgare älskas av både stora och små och passar alla tillfällen. Letar du efter en restaurang på Göteborg Centralstation för smidig mat att ta med på resan, eller en trevlig middagsställe för ett större sällskap? Oavsett vad, är du alltid välkommen att avnjuta en utsökt måltid hos oss. Boka gärna bord innan ditt besök för att vi ska kunna säkerställa bästa möjliga plats.

Vill du beställa hämtmat erbjuder Brödernas take away. Beställ smidigt det du önskar från menyn och sväng sedan förbi för att hämta upp din mat.

Vi serverar lunch från måndag till fredag

Kanske letar du efter en bra lunchrestaurang eller så önskar du avnjuta en god hamburgare under din shoppingrunda i centrala Göteborg. Då tycker vi att du ska testa Brödernas luncherbjudande. Vi serverar lunch varje vardag. Välj mellan goda hamburgare och matiga sallader. I erbjudande ingår alltid fries eller side salad samt kaffe på maten.

Avsluta härligheten med en utsökt efterrätt. På menyn hittar du även snacks, milkshake och glass från Ben & Jerry. Varmt välkommen!

Boka bord

Kontakta oss

Your Name:
E-Mail Address:
Phone:
Message Text:
Prove you're a human: 1 + 8 = ?

Öppettider

Måndag 11.00 – 21.00
Tisdag 11.00 – 21.00
Onsdag 11.00 – 21.00
Torsdag 11.00 – 21.00
Fredag 11.00 – 21.00
Lördag 12.00 – 21.00
Söndag 12.00 – 21.00

Röda dagar ses som söndagar

Adress

Restaurang Brödernas Göteborg Central
Drottningtorget 5
411 03 Göteborg
T: 031-872700
E: gbg.central@brodernas.nu

Hitta till oss

Tåg: Göteborg Centralst Drottningt

Buss: Hållplats Göteborg Centralst Drottningt. Linje: 16X, 17, 58, 60, Röd Ex, Svart

Älskar du burgare? Sjyssta deals? Håll dig uppdaterad genom att prenumerera på vårat nyhetsbrev!