Götene

Besök vår restaurang i Götene och testa några av våra populära hamburgare. Boka bord för en trevlig lunch eller beställ take away direkt på hemsidan.

TAKE AWAY

Vi har självklart en meny för avhämtning där du smidigt kan beställa direkt här på hemsidan och välja tid för din upphämtning.

Välkommen till Brödernas restaurang i Götene

Varmt välkommen till Brödernas restaurang i Götene. Här serverar vi hamburgare av högsta kvalitet tillsammans med läckra tillbehör som pommes frites, sallad och lökringar – varje dag. På vår meny hittar du allt från härliga hamburgare med nötkött och kyckling till vegetariska och veganska alternativ. Önskar du en bra restaurang längs E20 tycker vi att du ska besöka Brödernas i Götene. Här stannar du smidigt till för att ladda batterierna och stilla hungern under din färd.

Vi serverar lunch från måndag till fredag

Kanske befinner du dig på E20 och vill stanna till på en bra lunchställe eller så önskar du god lunch i Götene. Var du än befinner dig är ett lunchstopp på Brödernas restaurang alltid ett bra beslut. Vi serverar lunch varje måndag till fredag och på vår meny hittar du både läckra hamburgare och sallader. Till maten ingår alltid fries eller side-sallad samt kaffe.

Besök oss när det passar dig

Oavsett om du letar efter bra mat längs E20, besöker oss för en trevlig middag med nära och kära eller vill beställa take away, är du alltid välkommen till vår restaurang i Götene. Vi kan ta emot de flesta större sällskap. Boka gärna bord via vår bokningstjänst innan ditt besök för att vi ska kunna erbjuda en bra plats som passar er. Beställa take away gör du smidigt online via vår hemsida. Du hittar oss på Lundängsgatan 1. Hoppas vi ses snart!

Boka bord

Kontakta oss

Your Name:
E-Mail Address:
Phone:
Message Text:
Prove you're a human: 1 + 0 = ?

Öppettider

Måndag 11.00 – 20.00
Tisdag 11.00 – 20.00
Onsdag 11.00 – 20.00
Torsdag 11.00 – 20.00
Fredag 11.00 – 21.00
Lördag 11.00 – 21.00
Söndag 11.00 – 21.00

Röda dagar ses som söndagar

Adress

Restaurang Brödernas Götene
Lundängsgatan 1
533 91 Götene
T: 0511-444444
E: gotene@brodernas.nu

Hitta till oss

Till oss tar du dig enklast med bil.

Vi ligger precis norr om Götene längs väg 44, avfart mot Lundängsgatan.

Älskar du burgare? Sjyssta deals? Håll dig uppdaterad genom att prenumerera på vårat nyhetsbrev!