Helsingborg Central

Välkommen till Brödernas Helsingborg Central. Här kan du njuta av hamburgare av högsta kvalité. Lunch och middag för hela familjen.

TAKE AWAY

Vi har självklart en meny för avhämtning där du smidigt kan beställa direkt här på hemsidan och välja tid för din upphämtning.

Restaurangen med Helsingborgs bästa hamburgare

Välkommen till vår restaurang i Knutpunkten. Här njuter du av Helsingborgs godaste burgare och sallader i en avslappnad och trevlig miljö. Oavsett om du vill ha din hamburgare med nötkött, kyckling eller föredrar våra vegetariska eller veganska alternativ så är vi säkra på att du kommer hitta något du gillar på vår meny. Brödernas Helsingborg är en restaurang för hela familjen och givetvis har vi barnburgare på menyn. Har du plats för efterrätt kan vi även fresta med läckra glass-desserter och milkshakes från Ben & Jerry’s.

Burgare och sallader till lunch varje vardag

Lunch är jämte frukost och middag dagens viktigaste mål och på Brödernas Helsingborg C serverar vi lunch från måndag till fredag. Välj mellan våra läckra hamburgare med kött, våra vegetariska / vegan burgare eller någon av våra sallader. I vårt luncherbjudande ingår alltid pommes frites eller side-salad, samt kaffe på maten. Kolla in vår lunchmeny för att se vad som serveras till lunch.

Ät på vår restaurang eller beställ take away

Vårt läge mitt på Helsingborg Central innebär att många av våra restauranggäster är på väg någonstans. Har du en färja, en buss, eller ett tåg att passa? Då kan du beställa take away och ta med med dig maten på resan. Beställ antingen här på hemsidan eller i vår restaurang. Boka bord gör du lättast genom att använda vår bokningstjänst här på hemsidan, eller genom att ringa till oss på 042-52045.

Boka bord

Kontakta oss

Your Name:
E-Mail Address:
Phone:
Message Text:
Prove you're a human: 1 + 2 = ?

Öppettider

Måndag 11.00 – 20.30
Tisdag 11.00 – 20.30
Onsdag 11.00 – 20.30
Torsdag 11.00 – 20.30
Fredag 11.00 – 22.00
Lördag 11.00 – 22.00
Söndag 11.00 – 20.30

Röda dagar ses som söndagar

Köket stänger 30min innan stängningstid

Adress

Restaurang Brödernas Helsingborg Central
Kungstorget 8
252 78 Helsingborg
T: 042-52045
E: helsingborg@brodernas.nu

Hitta till oss

Tåg: Helsingborg C

Buss: Hållplats Helsingborg C. Linje: 1-8, 22-27, 209-31123

Älskar du burgare? Sjyssta deals? Håll dig uppdaterad genom att prenumerera på vårat nyhetsbrev!