Kalmar

Välkommen till Brödernas restaurang i Kalmar. Här njuter du av hamburgare av bästa kvalité. Lunch och middag för hela familjen.

TAKE AWAY

Vi har självklart en meny för avhämtning där du smidigt kan beställa direkt här på hemsidan och välja tid för din upphämtning.

Välkommen till vår restaurang i Kalmar

Varmt välkommen till Brödernas restaurang i Kalmar. Här serveras Kalmars bästa hamburgare – veckans alla dagar. Tack vare vårt centrala läge behöver du som bor eller är på besök i staden aldrig ta dig långt för en god lunch eller middag. Utöver hamburgare och läckra sallader kan vi även erbjuda ett urval av öl, vin, spännande drinkar och flera alkoholfria alternativ. All dryck hittar du i dryckesmenyn. Missa inte heller våra side orders och magiska efterrätter från Väddö Gårdsmejeri.

Unna dig Kalmars bästa hamburgare till lunch

På Brödernas serverar vi lunch från 11.00 till 14.00 varje vardag. Letar du efter en bra lunchrestaurang i Kalmar är det med andra ord Brödernas du ska besöka. Se vår lunchmeny som består av ett urval av några av våra mest omtyckta burgare. Men också flera fräscha sallader. Välj mellan nötkött och kyckling eller våra läckra vegetariska eller veganska alternativ.

Att besöka oss under middagstid är en upplevelse i sig. Brödernas restaurang i Kalmar bjuder alltid på utsökta hamburgare god dryck och såklart en magisk stämning. Så bjud med dina nära och kära till en kväll hos Brödernas, vi utlovar en magisk vistelse.

Mat i Kalmar för alla tillfällen

Bland det bästa med Brödernas är att vi finns där för dig när du behöver oss som mest. Vi erbjuder både lunch, middag och take away till alla Kalmarbor. Sväng förbi på lunchrasten, boka bord för en trevlig middag eller beställ take away och avnjut din burgare på valfri plats. Tack vare vårt stora utbud kan du dessutom hitta något för alla smaker på vår meny.

Glöm inte bort att kolla in våra rätter för de minsta. Här finns ett urval av burgare i barnstorlek men också våra mycket populära chicken nuggets. På menyn hittar du dessutom flera ljuvliga efterrätter från Väddö Gårdsmejeri.

Boka bord

Kontakta oss

Your Name:
E-Mail Address:
Phone:
Message Text:
Prove you're a human: 1 + 8 = ?

Öppettider

Måndag 10.00 – 21.00
Tisdag 10.00 – 21.00
Onsdag 10.00 – 21.00
Torsdag 10.00 – 21.00
Fredag 10.00 – 21.00
Lördag 10.00 – 22.00
Söndag 12.00 – 21.00

Röda dagar ses som söndagar

Sista beställning sker 30 minuter innan stängning

Adress

Restaurang Brödernas Kalmar
Skeppsbrogatan 12
392 31 Kalmar
T: 0480-13080
E: kalmar@brodernas.nu

Bjud med hela familjen – även hunden

Till Brödernas är alla välkomna – stora som små och oavsett konstellation. Den stora släktmiddagen, dejten eller födelsedagsfirande med bästa vännerna spenderas med fördel hos Brödernas i Kalmar. Vill du avnjuta en hamburgare i ditt eget sällskap går det också utmärkt.

Vi vill även påminna om att hunden är välkommen till oss. Spendera livets små och stora händelser på Brödernas, tillsammans med alla som står dig kär.

Hitta till oss

Tåg: Kalmar C

Buss: Hållplats Kalmar C. Linje: 101, 105, 106, 121, 131, 160, 161, 401-500, Flixbus

Älskar du burgare? Sjyssta deals? Håll dig uppdaterad genom att prenumerera på vårat nyhetsbrev!