Borås Knalleland

Välkommen till Brödernas Borås Knalleland. Här kan du njuta av hamburgare av högsta kvalité. Lunch och middag för hela familjen.

TAKE AWAY

Vi har självklart en meny för avhämtning där du smidigt kan beställa direkt här på hemsidan och välja tid för din upphämtning.

Välkommen till Brödernas restaurang i Knalleland

På Brödernas Knalleland käkar du Borås godaste hamburgare och tillbehör i en trevlig och familjevänlig lokal. Ta en paus från shoppingen och unna dig en god lunch eller middag hos oss. Vi har generöst med sittplatser inomhus. Från vår till tidig höst kan du även sitta och utomhus och äta. Är du på språng, eller föredrar att äta hamburgaren där hemma så erbjuder vi även take away. Välkommen till vår restaurang i Storknallen i Knalleland.

Restaurangen i Knalleland för hela familjen

På Brödernas Knalleland tycker vi det är viktigt att alla kan beställa den burgare de gillar. Därför har vi skapat en meny som passar alla. Välj mellan 100% nötkött, kyckling eller något av våra vegetariska och veganska alternativ. Utöver ett brett urval av olika hamburgare erbjuder vi även mängder av läckra side orders och dippsåser. Välj din favorit bland pommes frites, sötpotatis frites, lökringar, majs, och mycket annat gott. För våra minsta gäster har vi barn-alternativ som hamburgaren Pucken (med eller utan ost) och Chicken Nuggets. Missa inte heller Månadens burgare, som vi tagit fram i samarbete med en känd profil och där delar av intäkterna går till välgörande ändamål. Från måndag till fredag serverar vi även lunch. I denna ingår valfri enkelburgare från menyn, samt pommes eller sallad, dricka och kaffe på maten. Läs mer om vår lunch på Brödernas lunchmeny.

Ta en burgare efter shoppingen eller evenemanget

Knalleland är platsen i Borås där allt tycks hända. Oavsett om du kommit hit för att handla i Knallerian, se en match eller en konsert på Borås Arena eller har vägarna förbi av andra skäl så kan du behöva en paus och ladda på med ny energi. På Brödernas Knalleland åter du grymt goda hamburgare i en trivsam och avspänd miljö. Till Borås Arena tar det bara 5 minuter till fots, så du kan gott äta i lugn och ro, utan att behöva oroa dig för att missa avspark eller de inledande ackorden. I närheten av Brödernas Knalleland ligger också Borås Djurpark och Saltemads Camping. Befinner du dig inne i centrala Borås kan du även besöka vår broder-restaurang Brödernas Borås City på Stora Brogatan 9.

Kontakta oss

Your Name:
E-Mail Address:
Phone:
Message Text:
Prove you're a human: 1 + 1 = ?

Öppettider

Måndag 11.00 – 20.00
Tisdag 11.00 – 20.00
Onsdag 11.00 – 20.00
Torsdag 11.00 – 20.00
Fredag 11.00 – 21.00
Lördag 11.00 – 21.00
Söndag 11.00 – 20.00

Röda dagar ses som söndagar

Adress

Restaurang Brödernas Borås Knalleland
Bergslenagatan 8
506 30 Borås
T: 033-7245200
E: knalleland@brodernas.nu

Hitta till oss

Tåg: Knalleland station

Buss: Hållplats Borås Knalleland. Linje: 1, 3

Älskar du burgare? Sjyssta deals? Håll dig uppdaterad genom att prenumerera på vårat nyhetsbrev!