Kristinehamn

Välkommen till Brödernas Kristinehamn. Här kan du njuta av hamburgare av högsta kvalité. Lunch och middag för hela familjen.

TAKE AWAY

Vi har självklart en meny för avhämtning där du smidigt kan beställa direkt här på hemsidan och välja tid för din upphämtning.

Välkommen till vår restaurang i Kristinehamn

På Böndernas i Kristinehamn serveras hamburgare av hög klass tillagade av kockar som vet hur en riktigt bra burgare ska smaka. Oavsett vilken typ av burgare du föredrar kan vi lova att du kommer hitta en favorit på vår meny. Välj mellan burgare med nötkött, kyckling eller något av våra veganska och vegetariska alternativ.

Besök oss för lunch eller middag. Boka ett bord eller ta med dig hamburgaren på din väg mot nya äventyr. Du vet väl att du enkelt kan beställa take away från vår hemsida. Med andra ord är det med Brödernas enkelt att få tag på en riktigt bra hamburgare. Det enda du behöver göra är att svänga förbi vår restaurang i Kristinehamn.

Värmlands godaste hamburgare till lunch

Hamburgare kan ätas oavsett tid på dygnet. Därför har vi öppet från 11.30 alla vardagar och vårt luncherbjudande gäller från 11.30 till 14.00. På lunchmenyn finns allt från hamburgare till fräscha sallader och god dryck. I erbjudandet ingår alltid side sallad eller pommes samt kaffe på maten. Klicka här för att se vårt luncherbjudande.

När det kommer till middag har du ända fram till 21 på dig att beställa din mat. Besök Brödernas i Kristinehamn för en trevlig middag som du avnjuter tillsammans med nära och kära. Se till att boka ett bord innan ditt besök för att försäkra dig om att du får en riktigt bra plats.

Är du sugen på att beställa in något läskande att dricka till maten? Då kanske du vill kolla in vår dryckesmeny. Här hittar du allt från ett brett utbud av öl och vin till läckra drinkar och såklart flertalet alkoholfria alternativ.

Brödernas Kristinehamn – restaurangen för hela familjen

För oss är det viktigt att alla gäster känner sig nöjda när de lämnar vår restaurang. Därför erbjuder vi alternativ för hela familjer. Oavsett om du är köttälskare, vegetarian, ung eller gammal kommer du känna dig mätt och belåten efter en middag på Brödernas restaurang i Kristinehamn.

För våra yngsta gäster har vi även en barnmeny med lite mindre men minst lika goda hamburgare. För den som önskar ett alternativ till hamburgaren finns även chicken nugget.

När det är dags att fira livets små och stora händelser är Brödernas ett utmärkt ställe att samlas på. Ta med hela släkten och kalasa på hamburgare! Vi ses på Albinvägen 2.

Boka bord

För att boka bord vänligen ring 0550-12244 eller skicka ett mail till kristinehamn@brodernas.nu

Kontakta oss

Your Name:
E-Mail Address:
Phone:
Message Text:
Prove you're a human: 1 + 6 = ?

Öppettider

Måndag 11.30 – 20.00
Tisdag 11.30 – 20.00
Onsdag 11.30 – 20.00
Torsdag 11.30 – 20.00
Fredag 11.30 – 21.00
Lördag 12.00 – 21.00
Söndag 12.00 – 21.00

Röda dagar ses som söndagar

Adress

Restaurang Brödernas Kristinehamn
Albinvägen 2
681 32 Kristinehamn
T: 0550-12244
E: kristinehamn@brodernas.nu

Hitta till oss

Buss: Hållplats Kristinehamn COOP Forum. Linje: 65

Älskar du burgare? Sjyssta deals? Håll dig uppdaterad genom att prenumerera på vårat nyhetsbrev!