Kungsbacka

Välkommen till Brödernas Kungsbacka. Här kan du njuta av hamburgare av högsta kvalité. Lunch och middag för hela familjen.

TAKE AWAY

Vi har självklart en meny för avhämtning där du smidigt kan beställa direkt här på hemsidan och välja tid för din upphämtning.

Kungsbackas bästa hamburgare

Välkommen till Brödernas Kungsbacka. Hos oss käkar du riktigt goda hamburgare till lunch, mellanmål och middag i en trevlig och avslappnad miljö. Vi ligger på Valands promenad 9B, bara 500 meter från Storgatan och Kungsbacka station. Med andra ord är det aldrig långt till en riktigt god burgare om du befinner dig i centrala Kungsbacka.

Hamburgare för hela familjen

På Brödernas tycker vi det är viktigt att alla i familjen eller laget får just den hamburgaren de vill ha. På vår meny hittar du därför hamburgare för alla smaker. Välj mellan 100% nötkött, kyckling eller något av våra många vegetariska och veganska alternativ. För de lite mindre hamburgerälskarna finns även barn-alternativ som till exempel Pucken och Chicken Nuggets. Missa inte heller Månadens burgare, som vi tagit fram i samarbete med en känd profil och där en del av pengarna går till välgörande ändamål. Tillsammans med vårt stora urval av dippsåser och side-orders som pommes frites, lökringar och majs kan vi lova dig en oslagbar hamburgarupplevelse.

Prova vår grymt goda och prisvärda lunch

Kom in till Brödernas Kungsbacka och gör jobblunchen till arbetsveckans höjdpunkt. Vi serverar lunch från måndag till fredag, bestående av valfri burgare från vår lunchmeny. Välj om du vill ha pommes frites eller sallad till din hamburgare. Givetvis ingår även kaffe på maten.
Lunchen kan du antingen att äta på plats i vår restaurang eller beställa som take away.

Boka bord

Kontakta oss

Your Name:
E-Mail Address:
Phone:
Message Text:
Prove you're a human: 1 + 1 = ?

Öppettider

Måndag 11.30 – 21.00
Tisdag 11.30 – 21.00
Onsdag 11.30 – 21.00
Torsdag 11.30 – 21.00
Fredag 11.30 – 22.00
Lördag 12.00 – 22.00
Söndag 12.00 – 21.00

Röda dagar ses som söndagar

Sista beställning sker 30 minuter innan stängning

Adress

Restaurang Brödernas Kungsbacka
Valands promenad 9
434 32 Kungsbacka
T: 0300-12838
E: kungsbacka@brodernas.nu

Du hittar oss i centrala Kungsbacka

Suget efter hamburgare kan komma plötsligt. Just därför har vi valt att lägga vår restaurang på en central plats i Kungsbacka, så att steget från hunger till hamburgare ska vara så kort som möjligt. Dessutom har vi generösa öppettider. Utöver Kungsbacka finns Brödernas på många andra platser i Västsverige. Besök gärna våra restaurang-bröder i Göteborg, Kållered och Falkenberg, om du har vägarna förbi.

Hitta till oss

Buss: Hållplats Kungsbacka Kungsmässan. Linje: 1, 2, 720, 733, 734

Älskar du burgare? Sjyssta deals? Håll dig uppdaterad genom att prenumerera på vårat nyhetsbrev!