Linköping

Välkommen till Brödernas Linköping. Här kan du njuta av hamburgare och pizza av högsta kvalité. Lunch och middag för hela familjen.

TAKE AWAY

Vi har självklart en meny för avhämtning där du smidigt kan beställa direkt här på hemsidan och välja tid för din upphämtning.

Välkommen till Brödernas restaurang i Linköping

Hos Brödernas på Tanneforsgatan 3, ett stenkast från Stora torget kan du njuta av högkvalitativa hamburgare och pizzor i härlig atmosfär. Till maten erbjuder vi ett stort urval av läsk, öl och vin. Testa våra egna öl, Brödernas Ljus Lager och IPA, och ta din måltid till nya höjder.

Hamburgare i Linköping hos Brödernas

Vi på Brödernas tar stolthet i att alltid leverera hamburgare av bästa kvalité. Oavsett om du är intresserad av en klassisk ostburgare eller vill låta dina smaklökar prova något nytt är vi valet för dig. Till våra hamburgare använder vi oss av ost från Väddö Gårdsmejeri. Om du vill ha ett vegetariskt eller veganskt alternativ erbjuder vi även halloumiburgare (veg) samt en mängd olika veganska Beyond-burgare. Vi har självklart även glutenfria alternativ.

Pizza i Linköping för hela familjen

Utöver hamburgare serverar vi även napolitanska pizzor. Alla våra pizzor görs med det italienska mjölet tipo-00 och får kalljäsa i minst 36 timmar. Till våra pizzor använder vi enbart färsk mozzarella och alla toppas med lite parmesan för att få till den perfekta sältan. Vi serverar både röda pizzor, baserade på tomatsås, och vita pizzor. Samtliga våra pizzor går även att göras till barnpizzor och självklart går det även att få dem utan tillsatt gluten.

Boka bord

Kontakta oss

Your Name:
E-Mail Address:
Phone:
Message Text:
Prove you're a human: 1 + 6 = ?

Öppettider

Måndag 12.00 – 21.00
Tisdag 12.00 – 21.00
Onsdag 12.00 – 21.00
Torsdag 12.00 – 21.00
Fredag 12.00 – 22.00
Lördag 12.00 – 22.00
Söndag 12.00 – 21.00

Röda dagar ses som söndagar

Pizza serveras från 17.00 mån-torsdag

Adress

Restaurang Brödernas Linköping
Tanneforsgatan 3
582 24 Linköping
T: 013-1902190
E: linkoping@brodernas.nu

Bästa restaurangen i centrala Linköping för lunch och middag

Klockan 12.00 varje dag slår vi upp våra dörrar och kan erbjuda lunch för dig och ditt sällskap. När dagen går mot kväll övergår vi från att servera lunch till middag. På fredagar och lördagar har vi öppet ända till 22.00 och resterande dagar till 21.00.

Välj mellan att äta på restaurangen eller ta take away

Oavsett om du vill njuta av din måltid hos oss på Tanneforsgatan 3 eller ta med dig hem så är Brödernas ditt givna val. Vi erbjuder självklart avhämtning och här på hemsidan kan du smidigt beställa och välja tid för upphämtning. Varmt välkommen till oss på Brödernas!

Hitta till oss

Buss: Hållplats Linköping Trädgårdstorget. Linje: 1, 2, 4, 5, 10, 11, 13, 14, 15, 16, 17, 18

Älskar du burgare? Sjyssta deals? Håll dig uppdaterad genom att prenumerera på vårat nyhetsbrev!