Örebro

Brödernas Örebro ligger i Behrn Arena. Här är alla välkomna! Vi serverar Hamburgare av god kvalitet. Här kan du även njuta av våra magiska drinkar, gott vin eller en iskall öl. På Brödernas Örebro är det familjär stämning och servis i världsklass. Vi kommer även att sända sport.

TAKE AWAY

Vi har självklart en meny för avhämtning där du smidigt kan beställa direkt här på hemsidan och välja tid för din upphämtning.

Välkommen till vår restaurang och sportbar i Örebro

Välkommen till vår restaurang och sportbar i Behrn Arena. Oavsett om du ska se en avgörande match eller bara är hungrig är vår restaurang och sportbar det givna stället i Örebro. Här serverar vi Närkes godaste hamburgare såväl till slutspel som vid off season. Som sportbar visar vi även de största matcherna från de bästa ligorna i Europa och världen. Kom in på en burgare och en öl och heja på oss eller ditt favoritlag.

Sportbaren med Örebros godaste hamburgare

Kom in till oss i Behrn Arena och upplev dramatiken på riktigt. Vår restaurang har öppet alla dagar i veckan och serverar lunch från måndag till fredag. Precis som det finns mängder av lag att heja på så finns det även något för alla på vår meny. Välj mellan kött, kyckling, samt vegetariska och veganska alternativ. Missa inte heller våra drinkar, vårt vin eller vårt öl. Och till skillnad från eventuella slutresultat så kommer du inte bli besviken på våra hamburgare!

Brödernas Örebro – en restaurang och sportbar för alla tillfällen

Lunch, middag, after work eller take away – Brödernas Örebro är det självklara valet för varje tillfälle. Kolla matchen med kompisarna eller fira födelsedagen med hela familjen. Välkomna!

Boka bord

Kontakta oss

Your Name:
E-Mail Address:
Phone:
Message Text:
Prove you're a human: 1 + 1 = ?

Öppettider

Måndag 11.00 – sent
Tisdag 11.00 – sent
Onsdag 11.00 – sent
Torsdag 11.00 – sent
Fredag 11.00 – sent
Lördag 12.00 – sent
Söndag 12.00 – sent

Röda dagar ses som söndagar

Adress

Restaurang Brödernas Örebro
Orvar Bergmarks plats 5
702 23 Örebro
T: 019-5000019
E: orebro@brodernas.nu

Hitta till oss

Buss: Hållplats Örebro Behrn Arena. Linje: 2, 3, 10, 721, 724, 725, 727

Älskar du burgare? Sjyssta deals? Håll dig uppdaterad genom att prenumerera på vårat nyhetsbrev!