Annedal

Välkommen till Brödernas Annedal. Här kan du njuta av hamburgare och pizza av högsta kvalité. Lunch och middag för hela familjen.

TAKE AWAY

Vi har självklart en meny för avhämtning där du smidigt kan beställa direkt här på hemsidan och välja tid för din upphämtning.

Pizza och hamburgare hos Brödernas i Annedal

Oavsett om du bor i Annedal eller enbart är på besök i stadsdelen är Brödernas det självklara valet för lunch och middag. Här serveras riktigt goda hamburgare och pizzor – veckans alla dagar. Njut av god mat i en skön och avslappnad miljö. Brödernas finns dessutom där för dig som önskar mat för avhämtning. Beställ hämtpizza och hamburgare från vår restaurang i Annedal. Kolla in vår meny redan nu för att ta del av allt smaskigt som erbjuds.

Besök Brödernas i Annedal för en härlig måltid i en trevlig miljö. Bor du i Stockholm finns vi dessutom alltid nära till hands, oavsett var du befinner dig. Förutom i Annedal hittar du oss även på Kungsholmen, Östermalm och i Råsunda. Hoppas vi ses snart!

Besök Brödernas restaurang i Annedal

Letar du efter en bra lunchrestaurang i norra Stockholm? Då måste du besöka Brödernas Restaurang i Annedal. På vår lunchmeny hittar du ett stort utbud av noga utvalda hamburgare, men också fräscha sallader. Ingår gör dessutom pommes frites eller side salad – samt kaffe på maten. Som om det inte vore nog med det drar vi igång pizzaugnen lite tidigare på fredagar och serverar nygräddad pizza till alla hungriga lunchgäster.

Självklart välkomnar vi gäster under hela dagen – från förmiddag till kväll. Under middagstid är hela vårt utbud tillgängligt med allt från läckra hamburgare och pizzor till läskande dryck. På vår dryckesmeny hittar du allt från öl och vin till ljuvliga drinkar.

Restaurangen för hela familjen

Belägen vid Mariehällstorget hittar du vår restaurang som serverar Annedals bästa hamburgare och pizza. Menyn passar hela familjen och vi välkomnar såväl det stora sällskapet som paret eller den som tycker god mat avnjuts bäst i ensamhet. Alla våra pizzor och hamburgare finns i barnstorlek, och på vår barnmeny hittar du dessutom barnens favorit – smaskiga chicken nuggets. Sluta leta efter ett bra hamburgerhak eller en trevlig pizzeria i Annedal – hos Brödernas erbjuds du båda delarna.

Glöm inte att du även kan beställa take away från vår hemsida – perfekt för dig som vill avnjuta hamburgare och pizza på valfri plats i Annedal. Allt du behöver göra är att klicka i vad du är sugen på och välja restaurang. Välkommen till Brödernas – alltid smidigt, trevligt och gott!

Boka bord

Kontakta oss

Your Name:
E-Mail Address:
Phone:
Message Text:
Prove you're a human: 1 + 0 = ?

Öppettider

Måndag 11.00 – 14.30, 15.30 – 21.00
Tisdag 11.00 – 14.30, 15.30 – 21.00
Onsdag 11.00 – 14.30, 15.30 – 21.00
Torsdag 11.00 – 14.30, 15.30 – 21.00
Fredag 11.00 – 14.30, 15.30 – 22.00
Lördag 12.00 – 22.00
Söndag 12.00 – 21.00

Röda dagar ses som söndagar

Adress

Restaurang Brödernas Annedal
Kamomillagatan 4
168 72 Bromma
T: 076-8503910
E: annedal@brodernas.nu

Hitta till oss

Buss: Hållplats Mariehällskyrkan. Linje: 112, 113

Älskar du burgare? Sjyssta deals? Håll dig uppdaterad genom att prenumerera på vårat nyhetsbrev!