Äppelviken

Välkommen till Brödernas Äppelviken. Här kan du njuta av hamburgare av högsta kvalité. Lunch och middag för hela familjen.

TAKE AWAY

Vi har självklart en meny för avhämtning där du smidigt kan beställa direkt här på hemsidan och välja tid för din upphämtning.

Välkommen till Brödernas i Äppelviken

Välkommen till Brödernas restaurang i Äppelviken. Här serveras hamburgare i världsklass. Oavsett om du föredrar svensk nötkött, kyckling eller vegetariskt kan vi lova att vi erbjuder en burgare som faller just dig i smaken. På vår meny hittar du även härliga sallader och side orders samt ett flertal goda efterrätter för den sötsugne. Glöm inte heller att kolla in vår lyxiga dryckesmeny som erbjuder allt från öl till vin, läsk och utsökta drinkar.

Letar du efter en riktigt bra restaurang i Äppelviken, bara några hundra meter från Alvik, tycker vi att du ska stanna till hos Brödernas. Varmt välkommen!

Lunch och middag i Bromma veckans alla dagar

Vi erbjuder Alviks, och i vår mening även Brommas bästa lunchrestaurang. Besök oss för att avnjuta en god hamburgare, sallad eller något annat från vår breda lunchmeny. I vårt luncherbjudande ingår alltid fries eller side salad samt kaffe på maten.

Hos Brödernas i Äppelviken avnjuter du även Brommas trevligaste middag, med god mat som passar hela familjen. Är du vegetarian eller vegan tycker vi att du ska testa vår 100% Vegan Beyond-Burgare. Se även våra många alternativ för de yngsta gästerna. På menyn hittar du barnhamburgare och chicken nuggets.

Ta med någon du tycker om för att avnjuta god mat och dryck i en trevlig miljö. Ska du besöka oss för middag rekommenderar vi att du bokar bord innan ditt besök. På så sätt kan vi garantera dig bästa möjliga plats och en magisk upplevelse.

Brödernas – bästa restaurangen för hämtmat i Bromma

Känner du inte för att gå ut och äta, utan vill istället njuta av god mat hemma i soffan? Då kan du beställa take away från oss. Bor du i Alvik eller någon annanstans i Bromma är hämtmat från Brödernas alltid nära till hands. Beställ precis det du är sugen på från vår hemsida och sväng sedan förbi oss för att hämta upp din mat – snabbt, smidigt och alltid rykande färskt.

Varmt välkommen till Brödernas i Äppelviken. Vår restaurang bjuder på den godaste maten i Alvik, och kanske även i hela Bromma.

Boka bord

Kontakta oss

Your Name:
E-Mail Address:
Phone:
Message Text:
Prove you're a human: 1 + 3 = ?

Öppettider

Måndag 11.00 – 14.30, 15.30 – 21.00
Tisdag 11.00 – 14.30, 15.30 – 21.00
Onsdag 11.00 – 14.30, 15.30 – 21.00
Torsdag 11.00 – 14.30, 15.30 – 21.00
Fredag 11.00 – 22.00
Lördag 12.00 – 22.00
Söndag 12.00 – 21.00

Röda dagar ses som söndagar

Sista beställning sker 30 minuter innan stängning

Adress

Restaurang Brödernas Äppelviken
Alviksvägen 47
167 53 Bromma
T: 08-269121
E: appelviken@brodernas.nu

Hitta till oss

Tåg: Smedslätten

Älskar du burgare? Sjyssta deals? Håll dig uppdaterad genom att prenumerera på vårat nyhetsbrev!