Drottninggatan

Välkommen till vår restaurang på Åhlens Stockholm City. Brödernas Drottninggatan serverar hamburgare av högsta klass till lunch, middag och som take away till resan.

TAKE AWAY

Vi har självklart en meny för avhämtning där du smidigt kan beställa direkt här på hemsidan och välja tid för din upphämtning.

Välkommen till vår restaurang i Stockholm City

Få platser i Sverige är så välbesökta som Åhlens City i centrala Stockholm. Brödernas Drottninggatan kan erbjuda Stockholms godaste hamburgare på vad som kanske är Sveriges mest centrala plats. På vår meny finner du garanterat något som lockar. Välj mellan förstklassiga hamburgare med kött, vegetariska och veganska burgare.

Brödernas Drottninggatan är en restaurang i Stockholm City för hela familjen och på vår meny hittar ni allt från gourmetburgare och barnburgare till fräscha sallader. Dessutom kan vi erbjuda flera vegetariska och veganska alternativ. Har du speciella önskemål kring vad din burgare ska innehålla? Då har du möjlighet att lägga till extra ingredienser som till exempel bacon, lökringar och cheddar. Ta en titt på Brödernas Drottninggatans meny här.

Hamburgare till lunch och middag i Stockholm City

Hungern kan slå till när som helst. Med Brödernas Drottninggatans generösa öppettider och fantastiska läge har du dock aldrig långt till en riktigt god burgare. Restaurangen serverar lunch från måndag till fredag. Välj mellan våra populära burgare och sallader. I lunch erbjudandet ingår pommes frites eller en side salad, samt kaffe på maten. Du hittar vår lunchmeny här.

Kom in på en hamburgare före eller efter tågresan

Låt en riktigt god hamburgare bli ditt första möte med Stockholm. Brödernas Drottninggatan ligger endast ett stenkast från Stockholm centralstation och hit kan du gå för att fylla på med energi efter en lång tåg- eller bussresa. Vill du vara säker på att få plats även under mest hektiska timmarna? Se då till att boka bord på vår restaurang i förväg.

Ska du tvärtom ta tåget till Göteborg, Uppsala eller någon annanstans i landet? Ta med din favoritburgare på resan! Gör din beställning online här på hemsidan och uppge vilken tid du vill hämta din mat.

Boka bord

Kontakta oss

Your Name:
E-Mail Address:
Phone:
Message Text:
Prove you're a human: 1 + 0 = ?

Öppettider

Måndag 10.00 – 20.00
Tisdag 10.00 – 20.00
Onsdag 10.00 – 20.00
Torsdag 10.00 – 20.00
Fredag 10.00 – 20.00
Lördag 10.00 – 19.00
Söndag 11.00 – 19.00

Röda dagar ses som söndagar

Adress

Restaurang Brödernas Drottninggatan
Klarabergsgatan 50
111 21 Stockholm
T: 08-375726
E: drottninggatan@brodernas.nu

Hitta till oss

Tunnelbana: T-Centralen

Vi finns inne i Åhléns City på våning 3, Herravdelningen.

Älskar du burgare? Sjyssta deals? Håll dig uppdaterad genom att prenumerera på vårat nyhetsbrev!