Globen

Välkommen till Brödernas Globen. Här kan du njuta av hamburgare av högsta kvalité. Lunch och middag för hela familjen.

TAKE AWAY

Vi har självklart en meny för avhämtning där du smidigt kan beställa direkt här på hemsidan och välja tid för din upphämtning.

Välkommen till Brödernas restaurang i Globenområdet

Önskar du besöka en riktigt bra restaurang i Globenområdet tycker vi att du ska svänga förbi Brödernas. Vi erbjuder fantastiska hamburgare veckans alla dagar, året om. På vår meny hittar du såväl ett brett utbud av olika hamburgare som härliga sallader, side orders, desserter och ett brett urval av drycker. För vegetarianen eller veganen erbjuds självklart flera goda rätter att välja mellan och för familjens yngsta finns vår barnmeny. Vill du äta god mat på en restaurang i området runt Globen? Varmt välkommen till Brödernas.

Är du lika mycket av en sportfantast som oss? Vi visar även många av de stora matcherna hos vår restaurang i Globen. Så kom förbi och se ditt favoritlag spela samtidigt som du avnjuter en grym burgare!

Ät lunch hos oss måndag till fredag

Lunch är dagens kanske viktigaste måltid. Något som vi tar på fullaste allvar. Brödernas restaurang vid Globen Arena, som idag går vid namnet Avicii Arena, erbjuder en mycket trevlig lunchmeny som inkluderar både hamburgare och härliga sallader. I vårt luncherbjudande ingår även pommes frites eller side sallad, samt kaffe på maten. Brödernas är det perfekta matstället för den som önskar en trevlig lunchrestaurang vid Stockholm Globen Arena.

Beställ take away eller ät på vår restaurang vid i Globenområdet

Brödernas restaurang vid Avicii Arena erbjuder hamburgare och sallader vid den tid och det tillfälle som passar dig bäst. Besök oss under din lunchrast, med vänner och familj på en trevlig middag en lördagkväll eller beställ mat direkt till dörren för en mysig kväll i soffan. Önskar du äta riktigt god mat vid Globen eller hitta en bra restaurang vid Gullmarsplan och Globenområdet tycker vi att du ska besöka Brödernas. Beställ take away på vår hemsida eller boka bord på vår restaurang via vår bokningstjänst. Du kan också ringa oss på 08-7353316.

Boka bord

Kontakta oss

Your Name:
E-Mail Address:
Phone:
Message Text:
Prove you're a human: 1 + 2 = ?

Öppettider

Måndag 10.00 – 21.00
Tisdag 10.00 – 21.00
Onsdag 10.00 – 21.00
Torsdag 10.00 – 21.00
Fredag 10.00 – 22.00
Lördag 10.00 – 22.00
Söndag 11.00 – 21.00

Röda dagar ses som söndagar

Öppet längre vid konsert och evenemang

Adress

Restaurang Brödernas Globen
Arenavägen 59
121 77 Johanneshov
T: 08-7353316
E: globen@brodernas.nu

Hitta till oss

Tunnelbana: Globen

Buss: Hållplats Slakthuset. Linje: 168, 195, 861, 869

Älskar du burgare? Sjyssta deals? Håll dig uppdaterad genom att prenumerera på vårat nyhetsbrev!