Hornstull

Brödernas Hornstull serverar hamburgare av bästa kvalité. Lunch och middag för hela familjen.

TAKE AWAY

Vi har självklart en meny för avhämtning där du smidigt kan beställa direkt här på hemsidan och välja tid för din upphämtning.

Restaurangen i Hornstull för dig som älskar hamburgare

Välkommen till vår restaurang längs ner på Hornsgatan på Södermalm. Här hugger du in i läckra hamburgare med kött eller kyckling. Se även våra många utsökta vegetariska alternativ. Oavsett om du bor i Hornstull eller enbart är på besök i stadsdelen är Brödernas restaurang det givna valet när det kommer till hamburgare. Här serveras nämligen Stockholms bästa burgare. Boka ett bord för en lång middag eller kika förbi för en snabb lunch i trevlig miljö.

Brödernas finns på ett flertal platser i Stockholm – bland dessa Hornstull. Därför är en riktigt bra hamburgare alltid nära till hands . Varmt välkommen till Brödernas restaurang vid Hornstull.

Hamburgerrestaurang med Hornstulls bästa läge

Brödernas Hornstull är den perfekta restaurangen för såväl små sällskap som för dig som kommer solo – och precis som Södermalm i stort är vår restaurang i Hornstull både avslappnad och trevlig. Slå dig ner i goda vänners lag och hitta din favorit bland våra många hamburgare. Du kan också beställa take away och äta hemma eller sätta dig i Tantolunden när solen skiner.

Brödernas är det perfekta stället för dig som letar efter bra lunch i Hornstull. Måndag till fredag serverar vi utsökta hamburgare lunchtid – välj mellan nötkött och kyckling eller våra vegetariska och veganska alternativ. Givetvis ingår även pommes eller side salad samt kaffe på maten. Är du inte sugen på burgare finns dessutom våra fräscha och mycket goda sallader.

Har du aldrig upplevt Brödernas kvällstid måste du även besöka oss för en middag. Ta med dig vännerna för att tillsammans njuta av burgare, god dryck och trevligt sällskap. Boka ett bord innan ditt besök för att försäkra dig om bästa möjliga plats.

Brödernas Hornstull – en restaurang för hela familjen

Vem tycker inte om en riktigt god hamburgare? Fördelen med det stora utbudet på vår meny är att det finns något för alla – oavsett tycke och smak. Vare sig du är köttälskare, vegetarian, gammal eller ung lovar vi att du kommer hitta en favorit på menyn. För de minsta erbjuder vi dessutom barnhamburgare och chicken nuggets.

Tack vare att Brödernas finns på flera platser i Stockholm är det enkelt att hitta en restaurang med god lunch och middag till ett bra pris. Välkommen till oss på Hornsgatan 180, eller någon av våra andra restauranger i Stockholm.

Boka bord

Kontakta oss

Your Name:
E-Mail Address:
Phone:
Message Text:
Prove you're a human: 1 + 0 = ?

Öppettider

Måndag 11.00 – 14.00, 16.30 – 21.00
Tisdag 11.00 – 14.00, 16.30 – 21.00
Onsdag 11.00 – 14.00, 16.30 – 21.00
Torsdag 11.00 – 14.00, 16.30 – 21.00
Fredag 11.00 – 21.00
Lördag 12.00 – 21.00
Söndag 12.00 – 21.00

Röda dagar ses som söndagar

Köket stänger 30 min innan stängningstid

Sista Take Away 1 timme före stängningstid

Adress

Restaurang Brödernas Hornstull
Hornsgatan 180
117 34 Stockholm
T: 08-6683404
E: hornstull@brodernas.nu

Hitta till oss

Tunnelbana: Hornstull

Buss: Hållplats Hornstull. Linje: 4, 54, 66, 77, 94, 151, 153, 190, 191, 192, 726, 743, 745

Upptäck våra andra restauranger nära Hornstull

Skulle det inte finnas plats hos oss på Hornsgatan kan du ta dig till vår andra Brödernas restaurang en kort bit bort i Skanstull, eller traska över Liljeholmsbron till Brödernas Liljeholmskajen. Inget ska stå emellan dig och din hamburgare!

Älskar du burgare? Sjyssta deals? Håll dig uppdaterad genom att prenumerera på vårat nyhetsbrev!