Järva

Välkommen till Brödernas Järva. Här kan du njuta av hamburgare av högsta kvalité. Lunch och middag för hela familjen.

TAKE AWAY

Vi har självklart en meny för avhämtning där du smidigt kan beställa direkt här på hemsidan och välja tid för din upphämtning.

Brödernas – bästa hamburgaren i Järva

Hos Brödernas restaurang i Järva serveras magiska hamburgare, tillagade av kockar som vet hur en riktigt bra burgare ska smaka. Besök oss när det passar dig, vi har öppet veckans alla dagar och erbjuder både lunch och middag. På vardagar slår vi upp dörrarna redan klockan 11.00 och serverar grillade hamburgare till alla våra hungriga gäster.

På vår meny hittar du även ett stort utbud av fräscha sallader, side orders och läskande dryck. God mat, härlig stämning eller en måltid på språng – vi erbjuder allt detta och lite till.

Trevlig lunch i Järva Krog

Du som letar efter en riktigt trevlig lunchrestaurang i Järva Krog har hittat helt rätt. Njut av en måltid i vår härliga lokal eller beställ take away om du är på språng. Vi erbjuder såklart hamburgare med både kött och kyckling, men också flera fräscha sallader och läskande dryck. Oavsett vad du väljer från vår breda lunchmeny ingår alltid pommes frites eller side salad, samt kaffe på maten.

Under middagstid är vår meny om möjligt ännu mer generös. Kolla in vårt breda utbud av härliga hamburgare redan nu. Du får inte heller missa månadens burgare som bjuder på nya spännande smakkombinationer varje månad. Förutom hamburgare och sallader serverar vi även läckra side orders och ett generöst utbud av öl, viner och goda drinkar. Du hittar självklart även flera alkoholfria alternativ på vår drinkmeny. Varmt välkommen till Brödernas där stämning, god mat och dryck står i fokus.

En restaurang för hela familjen

Middag, afterwork, födelsedagsfirande eller take away på valfri plats – Brödernas i Järva är det självklara valet. Vi är restaurangen i Järva Krog som passar hela familjen. På vår meny finns såklart flera rätter anpassade efter våra minsta besökare – bland annat hamburgare i barnstorlek och chicken nuggets.

Från vår hemsida kan du även smidigt beställa take away. Allt du behöver göra är att klicka i vad du är sugen på och välja en tid för att hämta upp din mat på restaurangen. Vi vill göra det enkelt för alla som vill äta en goda hamburgare i Järva. Här är hela familjen välkomna – även hunden. Varmt välkommen till Brödernas restaurang i Järva Krog.

Boka bord

Kontakta oss

Your Name:
E-Mail Address:
Phone:
Message Text:
Prove you're a human: 1 + 8 = ?

Öppettider

Måndag 11.00 – 14.00, 16.00 – 21.00
Tisdag 11.00 – 14.00, 16.00 – 21.00
Onsdag 11.00 – 14.00, 16.00 – 21.00
Torsdag 11.00 – 14.00, 16.00 – 21.00
Fredag 11.00 – 21.00
Lördag 12.00 – 21.00
Söndag 12.00 – 21.00

Röda dagar ses som söndagar

Köket stänger 30min före stängning

Adress

Restaurang Brödernas Järva
Vallgatan 22
170 67 Solna
T: 08-7353317
E: jarva@brodernas.nu

Hitta till oss

Buss: Hållplats Vallgatan. Linje: 509

Älskar du burgare? Sjyssta deals? Håll dig uppdaterad genom att prenumerera på vårat nyhetsbrev!