Kungsholmen

Besök Brödernas Kungsholmen för god mat i vår härliga restaurang, bara en 1 minut från Rådhusets tunnelbanestation. Här avnjuter du grymma hamburgare och pizzor av högsta kvalité!

TAKE AWAY

Vi har självklart en meny för avhämtning där du smidigt kan beställa direkt här på hemsidan och välja tid för din upphämtning.

Missa inte att besöka Brödernas restaurang på Kungsholmen!

Oavsett om du är Kungsholmen-bo eller bara på besök är vår restaurang på Kungsholmen det givna valet när det kommer till hamburgare och pizza. Här serveras bland annat Stockholms godaste burgare i en skön och avslappnad miljö. Givetvis finns även mat för avhämtning. Kolla in vår meny för att ta del av allt vi har att erbjuda.

Brödernas restauranger är utplacerade på flera platser runt om Stockholm. Därför finns vi alltid nära till hands när du behöver oss som mest. Besök oss för en trevlig middag eller sväng förbi för att hämta upp hamburgare och pizza att ta med hem. Oavsett vad du gör eller var du befinner dig finns det alltid utrymme för ett besök hos oss. Avnjut mat av bästa sort hos Brödernas restaurang på Kungsholmen.

Vår uteservering

Under sommarsäsong kan du njuta av en god lunch eller middag på vår mysig uteservering. Slå dig ner i det härliga uterummet med utdragbart tak och värmelampor för svala sommardagar. Vi kan ej ta emot bordsbokningar för uteserveringen.

Abonnera restaurangen

Vår restaurang på Kungsholmen kan abonneras för privat fest, bröllop eller företagsevenemang. Det går dessutom att hyra lokalen för exempelvis after work eller födelsedagsfester.

  • Restaurangen rymmer upp till ca 100 gäster inomhus samt ca 40 gäster på uteplatsen.

Boka bord

Kontakta oss

Your Name:
E-Mail Address:
Phone:
Message Text:
Prove you're a human: 1 + 1 = ?

Öppettider

Måndag 11.00 – 22.00
Tisdag 11.00 – 22.00
Onsdag 11.00 – 23.00
Torsdag 11.00 – 23.00
Fredag 11.00 – 00.00
Lördag 12.00 – 00.00
Söndag 12.00 – 22.00

Röda dagar ses som söndagar

Adress

Restaurang Brödernas Kungsholmen
Scheelegatan 20
116 63 Stockholm
T: 08-6500299
E: kungsholmen@brodernas.nu

Besök Brödernas för lunch på Kungsholmen

Du som letar efter en bra lunchrestaurang på Kungsholmen ska utan tvekan besöka Brödernas. På vår lunchmeny hittar du ett stort utbud av olika burgare men också flertalet fräscha sallader. Under fredagar drar vi dessutom igång pizzaugnen lite tidigare och serverar pizza till alla våra hungriga lunchgäster.

Vi välkomnar gäster från förmiddag till sen kväll så att du kan njuta av hamburgare och pizza precis när du vill. Besök oss för en helkväll med både mat och läskande dryck. På vår dryckesmeny hittar du allt från öl och vin till ljuvliga drinkar. Varför inte prova våra egna öl Brödernas IPA och lager?

Restaurangen för hela familjen

Med en knapp minuts promenad från Rådhuset tunnelbanestation hittar du vår restaurang vid ett av Kungsholmens bästa lägen. Med andra ord är det tack vare Brödernas aldrig långt till Stockholms bästa hamburgare och pizza. Vår restaurang passar lika bra för stora familjemiddagar som för dig som bara önskar ta en burgare i farten. Alla våra pizzor finns i barnstorlek och på vår barnmeny hittar du även ett urval av hamburgare och chicken nuggets.

Var du än befinner dig i Stockholm kan du beställa take away från Brödernas. Hämta upp din mat hos någon av våra restauranger för att avnjuta den på valfri plats. Varmt välkommen till oss på Brödernas Kungsholmen.

Hitta till oss

Tunnelbana: Rådhuset

Buss: Hållplats Stockholm Rådhuset. Linje: 50, 53, 54, 61

Älskar du burgare? Sjyssta deals? Håll dig uppdaterad genom att prenumerera på vårat nyhetsbrev!