Lidingö

Välkommen till Brödernas Lidingö. Här kan du njuta av hamburgare och pizza av högsta kvalité. Lunch och middag för hela familjen.

TAKE AWAY

Vi har självklart en meny för avhämtning där du smidigt kan beställa direkt här på hemsidan och välja tid för din upphämtning.

Välkommen till vår restaurang på Lidingö

Du behöver inte lämna Lidingö för att njuta av Stockholms bästa hamburgare och pizza. Vår restaurang ligger mitt i Lidingö centrum. Till oss kan du komma precis som du är – antingen själv eller i sällskap med familjen eller kompisgänget. Utöver läckra burgare och pizzor kan vi även erbjuda läckra side orders, desserter och en brett urval av drycker. Välkommen till oss på Lejonstigen 12.

Vi serverar lunch från måndag till fredag

Om du jobbar på Lidingö får du se till att inte missa vårt luncherbjudande. Vi serverar lunch från måndag till fredag. I vårt luncherbjudande ingår 200 g hamburgare samt pommes frites eller side salad och kaffe. Vill du hellre ha sallad så går det givetvis lika bra! På fredagar tänder vi pizzaugnen tidigt vilket innebär att vi serverar våra napolitanska pizzor även till lunch.

Brödernas Lidingö – restaurangen med något för alla

Vi på Brödernas har som mål att servera burgare och pizza av absoluta toppklass och vi är övertygade om att du kommer hitta något som faller dig i smaken på vår meny. Välj mellan nötkött och kyckling eller testa något av våra vegetariska och veganska alternativ. Likaså när det kommer till pizzor så har du mängder av alternativ att välja bland. Tål du inte gluten? Inga problem! På vår meny finns givetvis även glutenfria pizzor.

Vill du hellre ta med dig din mat hem? Beställ take away direkt här på hemsidan.

Boka bord

Kontakta oss

Your Name:
E-Mail Address:
Phone:
Message Text:
Prove you're a human: 1 + 2 = ?

Öppettider

Måndag 11.00 – 21.00
Tisdag 11.00 – 21.00
Onsdag 11.00 – 22.00
Torsdag 11.00 – 22.00
Fredag 11.00 – 23.00
Lördag 11.00 – 23.00
Söndag 12.00 – 21.00

Köket stänger 30 min före stängning förutom fredag & lördag då det är 1 timme före

Röda dagar ses som söndagar

Lunch serveras mellan 11.00 – 14.00 på vardagar

Adress

Restaurang Brödernas Lidingö
Lejonstigen 12
181 32 Lidingö
T: 08-293525
E: lidingo@brodernas.nu

Hitta till oss

Buss: Hållplats Servicehuset Tor. Linje: 921, 923

Älskar du burgare? Sjyssta deals? Håll dig uppdaterad genom att prenumerera på vårat nyhetsbrev!