Nacka

Brödernas restaurang i Nacka serverar hamburgare av bästa kvalité. Mat som passar hela familjen till både lunch och middag.

TAKE AWAY

Vi har självklart en meny för avhämtning där du smidigt kan beställa direkt här på hemsidan och välja tid för din upphämtning.

Välkommen till vår restaurang i Nacka

Varmt välkommen till Brödernas restaurang i Nacka. Här serveras magiska hamburgare veckans alla dagar. Besök oss för en ljuvlig måltid som avnjuts i en trevlig miljö. Vi bjuder alltid på härlig stämning och bra service. Men också Nackas bästa hamburgare. På vår meny hittar du ett brett utbud av burgare så väl som fräscha sallader, side orders och läskande dryck.

Vår restaurang i Nacka finns där för dig när du behöver oss som mest. Besök oss för lunch efter en hektisk förmiddag eller ta med dig kompisgänget för en trevlig kväll med god mat och dryck. På vardagar slår vi upp dörrarna redan klockan 11.00 för att du ska kunna äta en tidig lunch hos oss.

Lunch och middag i Nacka

Letar du efter en riktigt bra lunch i Nacka har du hittat helt rätt. På vår lunchmeny finns något för alla smaker. Vi har hamburgare med både kött och kyckling, men också flera fräscha sallader och läskande dryck. Oavsett vilken rätt du väljer ingår alltid pommes frites eller side salad samt kaffe på maten. Besök vår restaurang i Nacka för lunch varje vardag.

Under middagstid får du välja vad du är sugen på bland alla utsökta hamburgare på vår breda meny. Förutom hamburgare och sallader serverar vi även läckra side orders och ett generöst utbud av öl, viner och goda drinkar. Du hittar självklart flera alkoholfria alternativ på vår drinkmeny.

Vi vill även tipsa om att testa vår månadens burgare som kommer i en ny spännande smakkombination varje månad. Varmt välkommen till Brödernas där stämning, god mat och dryck står i fokus.

Brödernas – en familjevänlig restaurang i Nacka

Middag, afterwork, födelsedagsfirande eller take away i soffan – Brödernas i Nacka är det självklara valet. Vi är en familjevänlig restaurang som serverar mat och dryck för både stora och små. Glöm inte att kolla in vår barnmeny där du hittar hamburgare i barnstorlek men också chicken nuggets. En stor favorit bland barnen.

Beställ smidigt take away från vår hemsida eller boka ett bord inför kvällens middag. Hamburgare passar alla tillfällen – oavsett tid och plats. Vi vill göra det enkelt för alla som vill äta en riktigt god burgare i Nacka. Här är hela familjen välkomna – även hunden. Varmt välkommen till Brödernas restaurang i Nacka.

Boka bord

Kontakta oss

Your Name:
E-Mail Address:
Phone:
Message Text:
Prove you're a human: 1 + 6 = ?

Öppettider

Måndag 11.00 – 14.00, 16.30 – 21.00
Tisdag 11.00 – 14.00, 16.30 – 21.00
Onsdag 11.00 – 14.00, 16.30 – 21.00
Torsdag 11.00 – 14.00, 16.30 – 21.00
Fredag 11.00 – 22.00
Lördag 12.00 – 22.00
Söndag 12.00 – 21.00

Röda dagar ses som söndagar

Sista beställning sker 30 minuter innan stängning

Adress

Restaurang Brödernas Nacka
Tor Boijes gata 11
131 57 Nacka
T: 08-211362
E: nacka@brodernas.nu

Hitta till oss

Buss: Hållplats Nacka Forum. Linje: 71, 93, 840

Älskar du burgare? Sjyssta deals? Håll dig uppdaterad genom att prenumerera på vårat nyhetsbrev!