Odenplan

Välkommen till Brödernas Odenplan. Här njuter du av hamburgare av högsta kvalité. Lunch och middag för hela familjen.

TAKE AWAY

Vi har självklart en meny för avhämtning där du smidigt kan beställa direkt här på hemsidan och välja tid för din upphämtning.

Välkommen till vår restaurang på Odenplan

Oavsett om du bor runt Odenplan eller är på besök i området är Brödernas restaurang det givna valet när det kommer till burgare. Här serveras nämligen Stockholms bästa hamburgare i en avslappnad och trivsam miljö. Boka ett bord för en lång middag eller ta med dig din burgare på vidare äventyr.

Du hittar vår restaurang på flera platser i Stockholm – bland dessa Odenplan. Därför finns god mat från Brödernas alltid nära till hands. Oavsett var du befinner dig eller var du ska härnäst finns det alltid tid för en burgare, tillagad av kockar som vet hur en riktigt god hamburgare ska smaka. Varmt välkommen till Brödernas restaurang vid Odenplan.

Odenplans bästa hamburgare – både till lunch och middag

Kom in till oss på Odenplan för att unna dig en både god och prisvärd lunch. På vår lunchmeny hittar du ett urval av hamburgare tillsammans med en mängd läckra sallader. Sväng förbi under shoppingturen eller på lunchrasten. Vad är du sugen på idag?

Till oss är du dessutom alltid välkommen för en helkväll med god mat och dryck. Kolla in vår dryckesmeny där du hittar en mängd olika ölsorter, viner och läskande drinkar. Självklart finns även flera alkoholfria alternativ. För den sötsugne erbjuder vi alltid läckra efterrätter från Ben & Jerry’s att avnjuta efter middagen.

Finns barn med i sällskapet? Då kanske du vill kolla in vår barnmeny med hamburgare och chicken nuggets i perfekt mängd för att passa de allra minsta.

Brödernas Odenplan – en restaurang för alla tillfällen

Tack vare vårt utmärkta läge på Odengatan 60 är en god burgare aldrig långt borta. Vi är restaurangen vid Odenplan för alla tillfällen. Välj mellan nötkött, kyckling samt veganska och vegetariska alternativ, sallader och side orders från vår meny. Ät på plats eller beställ take away. Hur, när och var du väljer att avnjuta maten är helt upp till dig.

Vår restaurang passar lika bra för det stora sällskapet som för paret. Boka ett bord innan ditt besök för att vi ska kunna försäkra dig bästa möjliga plats. Vill du ta med dig maten beställer du smidigt vad du vill ha från vår take away-meny och hämtar upp den på plats. Välkommen in till vår restaurang vid Odenplan!

Öppettider

Måndag 11.00 – 21.00
Tisdag 11.00 – 21.00
Onsdag 11.00 – 21.00
Torsdag 11.00 – 21.00
Fredag 11.00 – 22.00
Lördag 12.00 – 22.00
Söndag 12.00 – 21.00

Köket stänger 30 min före stängning

Röda dagar ses som söndagar

Adress

Restaurang Brödernas Odenplan
Odengatan 60
113 22 Stockholm
T: 08-4403948
E: odenplan@brodernas.nu

Hitta till oss

Tunnelbana: Odenplan

Tåg: Stockholm Odenplan

Buss: Hållplats Odenplan. Linje: 2, 4, 6, 50, 53, 61, 67, 72, 94, 96, 507, 515, 595, 690, 691

Älskar du burgare? Sjyssta deals? Håll dig uppdaterad genom att prenumerera på vårat nyhetsbrev!