Östermalm

Brödernas Östermalm serverar hamburgare av bästa kvalité. Sväng förbi för en trevlig lunch eller middag när det passar dig.

TAKE AWAY

Vi har självklart en meny för avhämtning där du smidigt kan beställa direkt här på hemsidan och välja tid för din upphämtning.

Välkommen till vår restaurang på Östermalmstorg

Brödernas restaurang på Östermalm hittar du på en av Stockholms mest ikoniska adresser  – Östermalmstorg. Besök oss för att unna dig en god lunch eller en härlig middag med vänner. Vår restaurang är den perfekta platsen för en helkväll som inkluderar allt från god mat till dryck. Vi erbjuder ett brett sortiment av öl, viner och goda drinkar. Självklart finns även ett flertal alkoholfria alternativ. Testa bland annat våra egna Brödernas ljus lager och Brödernas IPA som passar perfekt i till hamburgare. Varmt välkommen till Brödernas restaurang på Östermalm.

Östermalms mest prisvärda lunch

På Östermalm råder ingen brist på lunchrestauranger. Däremot är Brödernas förmodligen ett av de mer prisvärda alternativen. Måndag till fredag serverar vi våra utsökta hamburgare lunchtid – välj mellan nötkött och kyckling eller våra vegetariska och veganska alternativ. Givetvis ingår även pommes och side sallad samt kaffe på maten. Är du inte sugen på burgare finns dessutom vår fräscha och mycket goda sallader.

Har du aldrig upplevt Brödernas kvällstid måste du även besöka oss för en middag. Ta med dig vännerna för att tillsammans njuta av burgare, god dryck och trevligt sällskap. Vi välkomnar både paret och det stora sällskapet.

Kolla in Brödernas meny redan nu – vad är du sugen på?

Varför inte kolla in Brödernas meny redan innan ditt besök? Det finns ju så mycket att välja på. Se vårt stora utbud av burgare av alla dess slag. Varför inte testa vår Tryffelburgare eller Dirty Burger med cheddarost, bacon och chipotlemajjo? På vår dryckesmeny finns en mängd ölsorter, viner och flertalet läskande drinkar. Vi erbjuder såklart även många alkoholfria alternativ.

För dig som vill avnjuta din burgare på hemmaplan, eller någon annan valfri plats, är det möjligt att beställa take away från alla Brödernas restauranger i Stockholm. Beställ din mat här på vår hemsida och hämt upp den hos oss.

Adress

Restaurang Brödernas Östermalm
Östermalmstorg 5
114 42 Stockholm
T: 08-7150008
E: ostermalm@brodernas.nu

Notera att Brödernas Östermalm inte tar emot bordsbokningar. Ni är varmt välkomna förbi när det passar.

Öppettider

Måndag 11.00 – 21.00
Tisdag 11.00 – 21.00
Onsdag 11.00 – 22.00
Torsdag 11.00 – 22.00
Fredag 11.00 – 23.00
Lördag 12.00 – 23.00
Söndag 12.00 – 21.00

Röda dagar ses som söndagar

Kontakta oss

Your Name:
E-Mail Address:
Phone:
Message Text:
Prove you're a human: 1 + 0 = ?

Besök också vår andra restaurang på Östermalm

Brödernas finns på flera platser i Stockholm. Därför är en riktigt god burgare alltid nära till hands. Befinner du dig närmare Öfvre än Östermalmstorg kan vi tipsa om vårt andra ställe på Östermalm, Brödernas Stadion. Förutom hamburgare serverar vår “broderrestaurang” på Valhallavägen även pizza. Varmt välkommen!

Hitta till oss

Tunnelbana: Östermalmstorg

Buss: Hållplats Östermalmstorg. Linje: 54

Älskar du burgare? Sjyssta deals? Håll dig uppdaterad genom att prenumerera på vårat nyhetsbrev!