Råsunda

Välkommen till Brödernas Råsunda. Här kan du njuta av hamburgare av högsta kvalité. Lunch och middag för hela familjen.

TAKE AWAY

Vi har självklart en meny för avhämtning där du smidigt kan beställa direkt här på hemsidan och välja tid för din upphämtning.

Välkommen till Brödernas i Råsunda

Letar du efter en bra restaurang i Råsunda för lunch eller middag? Då tycker vi att du ska besöka Brödernas. Sväng förbi oss på Östermalmsgatan 5 för att testa Solnas bästa hamburgare. Vi serverar ljuvliga burgare veckans alla dagar, till både lunch och middag. På vår meny hittar du dessutom fräscha sallader, dryck, sideorders och flera härliga desserter från Väddö Gårdsmejeri. Det bästa med Brödernas är att vi erbjuder något för alla smaker, åldrar och tillfällen. En lunch med familjen, födelsedagsmiddagen eller aw:n med vännerna – Brödernas passar alla sammanhang. Varmt välkommen!

Lunch eller middag på vår restaurang vid Råsunda torg

Brödernas är det perfekta valet för dig som letar efter en lunchrestaurang i Råsunda. Men också för dig som är ute efter god mat och dryck kvällstid. Vi serverar ljuvliga hamburgare och andra godsaker såväl till lunch som middag. Du glömmer väl inte att kolla in vårt härliga luncherbjudande. Här hittar du ett brett utbud av hamburgare, men också sallader och dryck. Till varje mål ingår även side sallad eller pommes, och kaffe såklart.

Vill du boka en trevlig middag med nära och kära? Eller ska du och vännerna fira in fredagen med en aw? Då är Brödernas restaurang vid Råsunda torg det perfekta valet. Vi bjuder alltid på härlig stämning och en utmärkt service. Njut av hamburgare och lyxa till det med ett glas vin, en god öl eller kanske en läsk. Kolla in vår dryckesmeny för fler alternativ. Brödernas är vägen till god mat och trevlig stämning i Råsunda.

Sugen på take away? Det löser vi!

Vi vet att alla dagar ser olika ut och ibland kan det vara svårt att hinna med att laga mat, eller sätta sig ner på en restaurang för att avnjuta en måltid. Därför erbjuder vi såklart även take away. Allt du behöver göra är att välja vad du i sugen på och den tid som du kan komma förbi och hämta upp maten. Vi har gjort det enkelt att avnjuta en hamburgare vid den tid och på den plats som passar dig.

Vill du istället boka ett bord gör du det smidigast genom att använda vår bokningstjänst eller ringa oss på 08-6002242. Vi välkomnar såväl paret som det stora kompisgänget. Du vet väl att du även får ta med dig hunden till vår restaurang i Råsunda!

Boka bord

Kontakta oss

Your Name:
E-Mail Address:
Phone:
Message Text:
Prove you're a human: 1 + 8 = ?

Öppettider

Måndag 11.00 – 14.30, 16.30 – 21.30
Tisdag 11.00 – 14.30, 16.30 – 21.30
Onsdag 11.00 – 14.30, 16.30 – 21.30
Torsdag 11.00 – 14.30, 16.30 – 21.30
Fredag 11.00 – 22.00
Lördag 12.00 – 22.00
Söndag 12.00 – 21.30

Röda dagar ses som söndagar

Köket stänger 30min före stängning

Adress

Restaurang Brödernas Råsunda
Råsundavägen 101 A
169 53 Solna
T: 08-6002242
E: rasunda@brodernas.nu

Brödernas – restaurangen för hela familjen

Brödernas är restaurangen i Råsunda för hela familjen. Vi välkomnar såväl stora som små och har tagit fram en meny som passar allas tycke och smak. Dessutom är vi ganska säkra på att en riktigt god hamburgare uppskattas av de allra flesta.

Glöm inte att kolla in vår barnmeny. Här finns hamburgare i mindre storlek men också barnens favorit – chicken nuggets. Bli en favorit bland barnen resten av dagen genom att även bjuda på en kula Ben and Jerry’s glass efter maten. Hoppas vi ses snart!

Hitta till oss

Tåg: Solna station

Buss: Hållplats Trappgränd. Linje: 505

Älskar du burgare? Sjyssta deals? Håll dig uppdaterad genom att prenumerera på vårat nyhetsbrev!