Rörstrand

Välkommen till Brödernas Rörstrand. Här kan du njuta av hamburgare av högsta kvalité. Lunch och middag för hela familjen.

TAKE AWAY

Vi har självklart en meny för avhämtning där du smidigt kan beställa direkt här på hemsidan och välja tid för din upphämtning.

Välkommen till vår restaurang på Rörstrandsgatan, Vasastan

Oavsett om du bor i Vasastan eller bara är på besök i stadsdelen är vår restaurang på Rörstrandsgatan det givna valet för dig som är sugen på riktigt goda hamburgare. Här serveras Stockholms bästa burgare i en avslappnad miljö som välkomnar allt från familjen till paret och det stora kompisgänget.

Vår restaurang är den perfekta platsen för en helkväll som inkluderar allt från god mat till dryck och trevligt sällskap. Vi erbjuder ett brett sortiment av öl, viner och goda drinkar. Självklart finns även ett flertal alkoholfria alternativ. Kolla in vår dryckesmeny redan nu. Om du hellre vill käka hemma eller slå dig ner för en mysig picknick i Vasaparken erbjuder vi även take away.

Vasastans bästa hamburgare – både till lunch och middag

Letar du efter en bra lunchrestaurang i Vasastan? Kom in till oss på Rörstrandsgatan och unna dig en härlig lunch. Från måndag till fredag är det möjligt att ta del av vårt grymma luncherbjudande där flertalet hamburgare ingår tillsammans med pommes eller side salad samt kaffe på maten. Är du inte sugen på hamburgare finns även flertalet fräscha sallader. På helgerna öppnar vår restaurang vid 12.00 vilket innebär att du kan njuta av en läcker burgare till lunch även lördag och söndag (dock till ordinarie pris).

Till oss är du dessutom välkommen för en trevlig middag som inkluderar allt från god mat och dryck till härlig stämning. Avsluta hela måltiden med en läcker efterrätt från Ben & Jerry’s.

Brödernas Rörstrand – en restaurang för hela familjen

Hos oss finns något för alla – för vem gillar inte hamburgare? Välj mellan kött, kyckling, vegetariska och veganska alternativ från vår meny. Hos vår restaurang på Rörstrandsgatan kan hela släkten eller kompisgänget samlas för att fira livets små och stora händelser. Boka ett bord innan ditt besök för att försäkra dig om att alla får plats. För de minsta kan vi erbjuda barnhamburgare och chicken nuggets.

Du hittar Brödernas på flera platser i Stockholm. Därför har du alltid nära till en god hamburgare, trevliga luncher och middagar. Välkommen till oss på Rörstrandsgatan, eller någon av våra andra restauranger i Stockholm.

Öppettider

Måndag 11.00 – 14.30, 16.00 – 21.00
Tisdag 11.00 – 14.30, 16.00 – 21.00
Onsdag 11.00 – 14.30, 16.00 – 22.00
Torsdag 11.00 – 14.30, 16.00 – 22.00
Fredag 11.00 – 22.00
Lördag 12.00 – 22.00
Söndag 12.00 – 21.00

Köket stänger 30 min före stängning

Röda dagar ses som söndagar

Adress

Restaurang Brödernas Rörstrand
Rörstrandsgatan 19
113 41 Stockholm
T: 08-4404095
E: rorstrand@brodernas.nu

Information

Vi har dessvärre inte möjlighet att visa några fotbollsmatcher i Rörstrand. Men du är välkommen att se matcherna hos Brödernas Liljeholmskajen, Vallentuna eller Skanstull.

Kontakta oss

Your Name:
E-Mail Address:
Phone:
Message Text:
Prove you're a human: 1 + 7 = ?

Hitta till oss

Tunnelbana: S:t Eriksplan

Buss: Hållplats Vikingagatan. Linje: 53, 72

Älskar du burgare? Sjyssta deals? Håll dig uppdaterad genom att prenumerera på vårat nyhetsbrev!