Rosersberg

Välkommen till Brödernas Rosersberg. Här kan du njuta av hamburgare av högsta kvalité. Lunch och middag för hela familjen.

TAKE AWAY

Vi har självklart en meny för avhämtning där du smidigt kan beställa direkt här på hemsidan och välja tid för din upphämtning.

Välkommen till Brödernas restaurang i Rosersberg

På Brödernas restaurang i Rosersberg avnjuter du en fantastisk hamburgare i trevlig miljö. På vår meny hittar du förutom hamburgare, ett brett utbud av sallader samt side orders och läskande dryck. Varmt välkommen till vår restaurang  i Rosersberg.

Ta del av vår lunchmeny måndag till fredag

Önskar du en riktigt bra lunchrestaurang som servera god lunch i Rosersberg? Då tycker vi att du ska besöka Brödernas. Här erbjuder vi utsökt lunch varje vardag i form av hamburgare eller sallad. I vårt luncherbjudande ingår även pommes frites eller side-salad, samt kaffe på maten. Kolla in vår lunchmeny för att ta del av hela vårt utbud samt för att se vilka lunchtider som gäller.

Hos oss finns något för hela familjen

På vår meny finns något för alla smaker och önskemål. Hamburgare älskas av både stora och små. För de allra minsta erbjuds barnhamburgare och chicken nuggets. För vegetarianen och veganen finns flera utsökta alternativ och våra härliga sallader faller de flesta i smaken. Familjens sötsugne kan naturligtvis även välja mellan flera utsökta efterrätter.

Hos oss kan du antingen boka ett bord för att avnjuta din middag på vår trevliga restaurang i Rosersberg eller beställa take away. Varmt välkommen!

Kontakta oss

Your Name:
E-Mail Address:
Phone:
Message Text:
Prove you're a human: 1 + 8 = ?

Öppettider

Måndag 10.00 – 20.00
Tisdag 10.00 – 20.00
Onsdag 10.00 – 20.00
Torsdag 10.00 – 20.00
Fredag 10.00 – 20.00
Lördag 12.00 – 20.30
Söndag 12.00 – 20.00

Röda dagar ses som söndagar

Köket stänger 30min före stängning

Adress

Restaurang Brödernas Rosersberg
Norrsundavägen 206
195 95 Rosersberg
T: 08-840460
E: rosersberg@brodernas.nu

Hitta till oss

Buss: Hållplats Vallstanäs norra. Linje: 538, 592

Älskar du burgare? Sjyssta deals? Håll dig uppdaterad genom att prenumerera på vårat nyhetsbrev!