Ursvik

Välkommen till Brödernas restaurang i Ursvik. Här njuter du av hamburgare av bästa kvalité. Lunch och middag för hela familjen.

TAKE AWAY

Vi har självklart en meny för avhämtning där du smidigt kan beställa direkt här på hemsidan och välja tid för din upphämtning.

Välkommen till Brödernas restaurang i Ursvik

Oavsett om du behöver fylla på batterierna, få i dig något snabbt i farten eller är på jakt efter Sundbybergs bästa hamburgare är Brödernas i Ursvik restaurangen för dig. Här unnar du dig en lunch eller middag i trevlig miljö – veckans alla dagar. Vi är säkra på att en riktig god hamburgare passar alla tillfällen. Det är också därför vi finns där för dig när du behöver oss som mest.

Förutom hamburgare och fräscha sallader serverar vi även ett brett utbud av öl, viner och goda drinkar. Självklart finns även ett flertal alkoholfria alternativ på vår dryckesmeny. Vi har skapat det perfekta utbudet för dig som uppskattar god mat och dryck. Bland annat har vi tagit fram vår egna öl som ska framhäva smakerna av din hamburgare. Testa Brödernas ljus lager eller Brödernas IPA redan idag.

Restaurangen i Sundbyberg för alla tillfällen

Letar du efter en bra restaurang i Sundbyberg som passar alla tillfällen? Då har du hittat helt rätt. På Brödernas i Ursvik serveras inte bara Sundbybergs bästa hamburgare. Här avnjuter du även god mat i en trevlig miljö. Om du inte vill utnyttja vårt take away-erbjudande vill säga. Då kan du beställa precis vad du är sugen på här på vår hemsida, för att sedan hämta upp maten rykande färsk hos oss på Marieborgsgatan 4.

Vi erbjuder både lunch och middag. Klockan 11.00 öppnar vi upp våra portar och servera utsökta rätter från vår lunchmeny. Välj mellan ett urval av våra mest populära hamburgare, men också flera sallader. Oavsett vilket alternativ du väljer ingår alltid pommes frites eller side salad, samt kaffe på maten.

Även när dag övergår till kväll kan du ta del av en god måltid hos Brödernas restaurang i Ursvik. Ta med nära och kära för att tillsammans njuta av god mat, dryck och trevligt sällskap. Vi välkomnar såväl paret som det stora sällskapet. Genom att boka ett bord innan ditt besök kan du försäkra dig om bästa möjliga plats.

Vår meny passar alla smaker

Är du nyfiken på vad som finns på vår meny? Varför inte kolla in den redan nu? Vi lovar att du kommer hitta ett flertal alternativ som faller dig i smaken. Se förslagsvis vår Tryffelburgare eller Dirty Burger med cheddarost, bacon och chipotlemajjo.

Här hittar du såklart även flera läckra alternativ för våra minsta besökare. Vi serverar hamburgare i barnstorlek, men också barnens favorit – chicken nuggets. För den som vill ha något sött efter maten finns våra efterrätter från Väddö Gårdsmejeri. Testa en sundae dessert eller en av våra milkshakes.

För dig som vill ta med maten hem eller avnjuta den på annan valfri plats är det möjligt att beställa take away. Hämta upp din burgare rykande färsk på vår restaurang i Ursvik. Varmt välkommen!

Boka bord

Kontakta oss

Your Name:
E-Mail Address:
Phone:
Message Text:
Prove you're a human: 1 + 2 = ?

Öppettider

Måndag 11.00 – 14.00, 16.00 – 21.00
Tisdag 11.00 – 14.00, 16.00 – 21.00
Onsdag 11.00 – 14.00, 16.00 – 21.00
Torsdag 11.00 – 14.00, 16.00 – 21.00
Fredag 11.00 – 21.00
Lördag 12.00 – 21.00
Söndag 12.00 – 21.00

Röda dagar ses som söndagar

Köket stänger 30min före stängning

Adress

Restaurang Brödernas Ursvik
Marieborgsgatan 4
174 62 Sundbyberg
T: 070-7300347
E: ursvik@brodernas.nu

Hitta till oss

Buss: Hållplats Ursvik Backstugevägen. Linje: 504, 504Y

Älskar du burgare? Sjyssta deals? Håll dig uppdaterad genom att prenumerera på vårat nyhetsbrev!