Viksjö

Välkommen till Brödernas Viksjö. Här kan du njuta av hamburgare av högsta kvalité. Lunch och middag för hela familjen.

TAKE AWAY

Vi har självklart en meny för avhämtning där du smidigt kan beställa direkt här på hemsidan och välja tid för din upphämtning.

Välkommen till Brödernas i Viksjö

Vad sägs som en riktigt god burgare från Brödernas? JA säger vi. Vår restaurang i Viksjö serverar utsökta hamburgare veckans alla dagar. Bjud med familj och vänner för att tillsammans avnjuta en god lunch eller middag på bästa möjliga sätt. Förutom hamburgare erbjuder vi även goda sallader, side orders och läskande dryck. Oroa dig inte, vi har inte glömt bort den sötsugne. Vad är inte ett bättre avslut på en utsökt måltid än en läcker efterrätt. Se våra efterrätter från Ben and Jerry’s.

Utsökt lunch i Viksjö varje måndag till fredag

Letar du efter en trevlig lunchrestaurang i Viksjö? Då tycker vi att du ska testa vårt luncherbjudande. Varje måndag till fredag erbjuds du möjligheten att fritt välja måltid från vår breda lunchmeny. I menyn ingår allt från hamburgare med kött till vegetariska/veganska burgare och fräscha sallader. Till måltiden får du även pommes frites eller side salad, samt kaffe på maten. Vårt mål är att ge alla vår gäster en god och mättande lunch som sätter förutsättningarna för en riktigt bra dag.

Ät på vår restaurang i Viksjö eller beställ take away

Vill du som bor i Järfälla kommun beställa en god hamburgare att avnjuta hemma kan du göra det på vår hemsida. Brödernas restaurang i Viksjö erbjuder nämligen smidig service för take away. Beställ det du är sugen på från menyn och sväng sedan förbi oss för att hämta upp din mat – njut av Brödernas var du än befinner dig.

Vill du äta middag på en trevlig restaurang i Järfälla? Då tycker vi att du ska boka bord på Brödernas. Genom att boka bord kan vi säkerställa att du och ditt sällskap får bästa möjliga placering, samt en magisk upplevelse. Det gör du smidigt via vår bokningstjänst eller genom att ringa oss på 08-884150. Varmt välkommen!

Boka bord

Kontakta oss

Your Name:
E-Mail Address:
Phone:
Message Text:
Prove you're a human: 1 + 5 = ?

Öppettider

Måndag 11.00 – 21.00
Tisdag 11.00 – 21.00
Onsdag 11.00 – 21.00
Torsdag 11.00 – 21.00
Fredag 11.00 – 22.00
Lördag 12.00 – 22.00
Söndag 12.00 – 21.00

Röda dagar ses som söndagar

Sista beställning sker 30 minuter innan stängning

Adress

Restaurang Brödernas Viksjö
Viksjöplan 2
175 45 Järfälla
T: 08-884150
E: viksjo@brodernas.nu

Hitta till oss

Buss: Hållplats Viksjö centrum. Linje: 553H, 553V

Älskar du burgare? Sjyssta deals? Håll dig uppdaterad genom att prenumerera på vårat nyhetsbrev!