Strängnäs

På Brödernas serverar vi Strängnäs bästa hamburgare och sallader till lunch och middag. Besök vår restaurang i Strängnäs eller beställ take away.

TAKE AWAY

Vi har självklart en meny för avhämtning där du smidigt kan beställa direkt här på hemsidan och välja tid för din upphämtning.

Välkommen till Brödernas restaurang i Strängnäs

Vill du avnjuta en god lunch eller boka en trevlig middag i Strängnäs? Då tycker vi att att du ska besöka oss på Brödernas. Här erbjuds inte bara en utsökt måltid i en trevlig miljö, utan också Strängnäs godaste hamburgare. Vi på Brödernas tycker att en bra hamburgare är bland det bästa som finns och därför är både tid och kärlek en viktig del i tillagningen av våra burgare. Är du redo för en unik smakupplevelse?

Bjud med familj och vänner för att tillsammans avnjuta vår menys många läckerheter. Testa några av våra unika burgare med kött eller kyckling, eller varför inte vår 100% veganska Vegan Beyond-burgare. På menyn hittar du även fräscha sallader och ett brett utbud av drycker. Sväng förbi för god mat och trevlig service – veckans alla dagar. Hoppas vi ses snart!

Vi serverar utsökt lunch i Strängnäs - måndag till fredag

Ibland är det svårt att hitta en bra lunchrestaurang där det serveras god mat som passar alla i sällskapets. På lunchmenyn hos Brödernas i Strängnäs hittar du allt från utsökta hamburgare till sallader med alternativ som passar både veganer och vegetarianer. Ingår gör alltid pommes frites eller sallad, samt kaffe efter maten.

För att fylla på med tillräckligt mycket energi och på så sätt skapa goda förutsättningarna för en fortsatt härlig dag, kanske du vill avsluta måltiden med en mumsig efterrätt? På menyn hittar du snacks, milkshake och glass från Ben & Jerry.

Ät på vår restaurang i Strängnäs eller beställ take away

Vill du beställa hämtmat i Strängnäs erbjuder Brödernas take away. Beställ smidigt det du önskar från menyn och sväng sedan förbi vår restaurang för att hämta upp din mat - alltid rykande färsk. För att avnjuta en trevlig middag på plats rekommenderar vi att du bokar ett bord innan ditt besök. Då kan vi försäkra att du och ditt sällskap erbjuds bästa möjliga placering. Boka bord gör du via vår bokningstjänst eller genom att ringa oss på 0152-10770.

Boka bord

Kontakta oss

Your Name:
E-Mail Address:
Phone:
Message Text:
Prove you're a human: 1 + 4 = ?

Öppettider

Måndag 11.00 – 21.00
Tisdag 11.00 – 21.00
Onsdag 11.00 – 21.00
Torsdag 11.00 – 21.00
Fredag 11.00 – 21.00
Lördag 11.00 – 21.00
Söndag 11.00 – 21.00

Röda dagar ses som söndagar

Sista beställning sker 30 minuter innan stängning

Adress

Restaurang Brödernas Strängnäs
Solberga Handelsväg 2
645 47 Strängnäs
T: 0152-10770
E: strangnas@brodernas.nu

Hitta till oss

Buss: Hållplats Solberga köpcentrum. Linje: 301, 302, 305, 337, 841

Älskar du burgare? Sjyssta deals? Håll dig uppdaterad genom att prenumerera på vårat nyhetsbrev!