Västerås City

Välkommen till Brödernas restaurang i Västerås. Här kan du njuta av hamburgare och pizza av högsta kvalité. Lunch och middag för hela familjen.

TAKE AWAY

Vi har självklart en meny för avhämtning där du smidigt kan beställa direkt här på hemsidan och välja tid för din upphämtning.

Välkommen till vår restaurang i Västerås

På Brödernas restaurang i Västerås serveras utsökta hamburgare och pizzor veckans alla dagar. På vår meny hittar du allt från klassiska burgare med nötkött eller kyckling till vegetariska och veganska alternativ. Däremot är våra varianter på hamburgare allt annat än klassiska. På meny finns burgare för alla smaker. Varför inte testa vår Tryffelburgare eller Dirty Burger med cheddarost, bacon och chipotlemajjo?

Vi erbjuder även en mängd läskande drycker, kolla in vår dryckesmeny redan nu. Välj förslagsvis mellan våra många olika ölsort. Bland dessa vårt eget öl – speciellt framtaget för att förhöja smaken av din lunch eller middag. Givetvis har vi även ett brett utbud av vin och alkoholfria drycker, om du hellre föredrar det. Missa inte heller vår dessertmeny med glass från Ben & Jerry’s.

Västerås godaste hamburgare till lunch och middag

På vår restaurang i centrala Västerås serverar vi lunch från 11 till 14 varje vardag. Vårt luncherbjudande består av utvalda favoriter från menyn, inklusive sallader. I erbjudandet ingår såklart även pommes eller side sallad och kaffe på maten. På fredagar tänder vi dessutom pizza-ugnen lite tidigare än vanligt och erbjuder pizza även till lunch. Klicka här för att se våra luncherbjudanden.

Framåt kvällen blir stämningen en helt annan. Då samlas vänner och familj på vår trevliga restaurang för att avnjuta god mat och dryck. Fredagar och lördagar har vi öppet till 22.00. Sväng förbi för ett glas eller två innan ni ger er ut på vidare äventyr i natten. På vår dryckesmeny hittar du allt från en mängd ölsorter till viner och läckra drinkar. Såklart erbjuder vi även flera alkoholfria alternativ.

Restaurangen i Västerås city för alla tillfällen

Hos Brödernas restaurang i Västerås firar du livets små och stora händelser, som till exempel jobbevent eller födelsedagskalas. Dessutom passar Västerås godaste hamburgare lika bra en helt vanlig lunch eller som en snabb måltid när du är på språng.

Naturligtvis erbjuder vi även mat för avhämtning. På Brödernas är vi måna om att våra hamburgare, pizzor och sallader ska kunna avnjutas när och där det passar dig. Gör din take away beställning direkt här på hemsidan och välj vilken tid du vill komma och hämta din mat. Varmt välkommen till Brödernas restaurang i Västerås!

Boka bord

Kontakta oss

Your Name:
E-Mail Address:
Phone:
Message Text:
Prove you're a human: 1 + 1 = ?

Öppettider

Måndag 11.00 – 14.30, 15.30 – 20.00
Tisdag 11.00 – 14.30, 15.30 – 20.00
Onsdag 11.00 – 14.30, 15.30 – 20.00
Torsdag 11.00 – 14.30, 15.30 – 20.00
Fredag 11.00 – 22.00
Lördag 11.00 – 22.00
Söndag 12.00 – 20.00

Röda dagar ses som söndagar

Köket stänger 30min före stängning

Adress

Restaurang Brödernas Västerås
Vasagatan 12
722 15 Västerås
T: 021-29090
E: vasteras@brodernas.nu

Hitta till oss

Tåg: Västerås Central

Buss: Hållplats Västerås Centrum Stora Gatan. Linje: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 21

Älskar du burgare? Sjyssta deals? Håll dig uppdaterad genom att prenumerera på vårat nyhetsbrev!