Visby

Brödernas restaurang i Visby serverar hamburgare av bästa kvalité.

TAKE AWAY

Vi har självklart en meny för avhämtning där du smidigt kan beställa direkt här på hemsidan och välja tid för din upphämtning.

Välkommen till vår restaurang och sportbar i Visby

Varmt välkommen till vår restaurang och sportbar i Visby på Gotland. Oavsett om du är sugen på en burgare, ska se en spännande match eller bara ta en drink med vännerna är Brödernas restaurangen för dig. Här serverar vi Gotlands grymmaste hamburgare såväl till slutspel som vid off season. Eftersom vi är en sportbar visar vi såklart de största matcherna från de bästa ligorna i Europa och resten av världen. Dessutom vet vi hur en riktigt bra burgare ska smaka. Kom förbi Brödernas restaurang i Visby för god mat och riktigt härlig stämning!

Vår uteservering

Under sommarsäsong öppnar vi upp vår uteservering. Avnjut din hamburgare på vår härliga innergård med de mysiga och folktäta kullerstensgatorna precis utanför. Ta del av det bästa en restaurang belägen i hjärtat av Visby kan erbjuda. Här finns dessutom utdragbart tak och värmelamport som förlänger sommaren.

Abonnera restaurangen

Vår restaurang i Visby kan abonneras för privat fest, bröllop eller företagsevenemang. Det går även att hyra delar av restaurangen för förslagsvis after work och födelsedagar. Fira en viktig tillställning eller högtid hos oss. Vi lovar magisk stämning och god mat i trevlig miljö.

Boka bord

Kontakta oss

Your Name:
E-Mail Address:
Phone:
Message Text:
Prove you're a human: 1 + 6 = ?

Öppettider

Måndag stängt
Tisdag stängt
Onsdag stängt
Torsdag stängt
Fredag stängt
Lördag stängt
Söndag stängt

Röda dagar ses som söndagar

Köket stänger 30min före stängning

Adress

Restaurang Brödernas Visby
Standgatan 13
621 56 Visby
T: 0498-274060
E: visby@brodernas.nu

Restaurangen som serverar Visbys bästa hamburgare

Besök Brödernas restaurang i centrala Visby och tillbringa en härlig stund tillsammans med nära och kära. Vi har öppet från onsdag till söndag med helgöppet från 12.00. På vår meny finns något för alla smaker. Välj mellan hamburgare med kött, kykling, samt vegetariska och veganska alternativ. Är du inte sugen på burgare serverar vi även fräscha sallader och flertalet utsökta side orders. För familjens minsta finns såklart även vår barnmeny. Här hittar du barnhamburgare och chicken nuggets.

Missa inte heller våra goda drinkar och stora utbud av vin och öl. Såklart finns även en mängd alkoholfria drycker på vår drinkmeny.

Brödernas Visby – en restaurang och sportbar för alla tillfällen

Middag, after work eller take away – Brödernas Visby är det självklara valet oavsett tillfälle. Under årets varma månader öppnar vi upp vår härliga innergård med värmelamport och utdragbart tak. Vill du inte äta på plats kan du även beställa take away. Välj och beställ med enkla knapptryck och hämta sedan upp maten rykande färsk hos oss.

Upplev spännande matcher, födelsedagsmiddagar och trevliga after works. Varmt välkommen till Brödernas restaurang i Visby!

Älskar du burgare? Sjyssta deals? Håll dig uppdaterad genom att prenumerera på vårat nyhetsbrev!