Om Brödernas

BY FAMILY, FOR FAMILY & FRIENDS.

Brödernas grundades 2018 av bröderna Jonas och Joakim Wiklander.

Brödernas drivs med framgång i Stockholm och i många andra svenska städer. Brödernas expanderar i en rasande takt med visionen att bli känt även utanför den svenska gränsen. Vår ambition är att Brödernas ska associeras med riktigt goda hamburgare.

Restaurangbröderna Jonas och Joakim har drivit och ägt restauranger i över ett decennium. Verksamheter har drivits både i Stockholm, The Casino Apps Visby, Örebro och i Lofsdalen.

Brödernas succé och popularitet visar att Brödernas koncept är värt att satsa på, och därför påbörjade Jonas och Joakim sökandet efter rätt partners att tillsammans driva vidare kedjans expansion.

I januari 2019 blev det klart att bröderna tar in nya bröder! Entreprenörerna Monir Kalgoum samt välkände svenska NHL proffset Mika Zibanejad (New York Rangers) blev därmed en del av koncernen.

Många säger att burgarbubblan kommer att brista. Men det tror inte vi.

Hamburgare har funnits i 70 år. Det är de små gatuköken som tar stryk av att fler öppnar, medan vi som siktar mer på att vara en helhetsrestaurang klarar oss bra. Vi vill inte vara ett hak. När du varit hos oss ska du känna att du varit på restaurang.

Wiklanders signatur
Älskar du burgare? Sjyssta deals? Håll dig uppdaterad genom att prenumerera på vårat nyhetsbrev!