Duved

Välkommen till vår restaurang i Duved, precis nedanför backen. På Brödernas serverar vi hamburgare och pizza av högsta klass till middag och take away.

TAKE AWAY

Vi har självklart en meny för avhämtning där du smidigt kan beställa direkt här på hemsidan och välja tid för din upphämtning.

Välkommen till Brödernas restaurang i Duved

En riktigt god hamburgare passar alla tillfällen. Oavsett om du önskar fylla på med energi efter en härlig dag i skidbacken eller vill besöka vår restaurang i Duved för en mysig middag med familjen. Hos oss hittar du ett brett utbud av magiska hamburgare. Välj mellan kött och kyckling, eller prova några av våra vegetariska eller veganska alternativ. Vi erbjuder 100% veganska burgare, alltid av högsta kvalité. Brödernas nya restaurang i Duved finns tillgänglig när du behöver oss som mest. Testa även någon av våra läckra sallader, antingen med friterad kycklinglårfilé eller halloumi. Varmt välkommen till vår restaurang i Duved.

Det perfekta stoppet i anslutning till skidbacken

Efter några timmar i pisten behöver vi alla ladda batterierna. Vad passar då inte bättre än en utsökt hamburgare hos Brödernas. Du hittar vår restaurang i Duved i nära anslutning till skidbacken. Efter en trevlig paus med god mat, kan vi lova att du snabbt återhämtar dig efter en lång dag fjället. Önskar du boka in en trevlig middag till kvällen är du varmt välkommen att reservera ett bord hos oss. På så vis kan vi erbjuda dig bästa möjliga plats för en härlig stund i gott sällskap. Hos oss finns även möjligheten att beställa take away.

Restaurangen i Duved som passar hela familjen

Vår meny erbjuder någonting för alla. Förutom att du hos oss kan beställa Duveds bästa hamburgare finns även goda sallader, välj mellan kyckling och vegetarisk. För de allra minsta finns barnhamburgare och chicken nuggets. Självklart har vi även tänkt på familjens sötsugne. På vår meny finns flera härliga efterrätter att välja mellan. Missa inte våra förstklassiga milkshakes och sundaes.

Boka bord

För bokning av större sällskap mer än 8 personer kontakta oss då på telefon 064-750002 eller mail duved@brodernas.nu

Kontakta oss

Your Name:
E-Mail Address:
Phone:
Message Text:
Prove you're a human: 1 + 7 = ?

Öppettider

Måndag 09.00 – 16.00
Tisdag 09.00 – 21.00
Onsdag 09.00 – 16.00
Torsdag 09.00 – 16.00
Fredag 09.00 – 21.00
Lördag 09.00 – 21.00
Söndag 09.00 – 16.00

Röda dagar ses som söndagar

Adress

Restaurang Brödernas Duved
Lennart Brunnhages väg 6
837 72 Duved
T: 064-750002
E: duved@brodernas.nu

Hitta till oss

Tåg: Duved station

Buss: Hållplats Duved skola. Linje: 155, 157

Älskar du burgare? Sjyssta deals? Håll dig uppdaterad genom att prenumerera på vårat nyhetsbrev!