Enköping

På Brödernas serverar vi Enköpings bästa hamburgare till lunch, middag och som take away. Besök vår restaurang på Vagnsgatan 5 eller beställ hämtmat online.

TAKE AWAY

Vi har självklart en meny för avhämtning där du smidigt kan beställa direkt här på hemsidan och välja tid för din upphämtning.

Välkommen till vår restaurang i Enköping

Till Brödernas kommer du för att äta Enköpings bästa hamburgare i en gemytlig och avslappnad miljö. Oavsett vilken typ av burgare du gillar så lovar vi att du kommer hitta din favorit på vår meny. Inte nog med att du kan välja mellan nötkött, kyckling, vegetariskt och veganskt. Du har även möjlighet att skräddarsy din hamburgare efter eget tycke och smak. Lägg till ost som cheddar eller halloumi, bacon eller varför inte extra kött?

Lunch med hamburgare på Brödernas Enköping

En produktiv arbetsdag kräver en rejäl lunch. På Brödernas Enköping serverar vi lunch från måndag till fredag, både i restaurangen och som take away. Välj din favorit bland våra grymma burgare eller pröva någon av våra goda sallader. I vårt luncherbjudande ingår även pommes frites eller side salad, samt kaffe på maten. Ska du beställa mat för avhämtning? Här hittar du Brödernas Enköpings lunchmeny.

Boka bord eller beställ hämtmat

Hamburgare älskas av stora och små och passar lika bra till vardags som till fest. Boka bord här eller gör ett spontanbesök på vår restaurang – det brukar alltid gå att få plats!

Har du annat för dig än att sitta på restaurang? Då kan du beställa Enköpings bästa burgare som take away här på hemsidan eller genom att ringa till oss. Välj vilken tid du önskar hämta din mat så ser vi till att ha din beställning redo. Du vet väl att Brödernas finns på fler platser i Västmanland? Besök gärna våra restauranger i Sala, Arboga, Lindesberg och Västerås.

Boka bord

Kontakta oss

Your Name:
E-Mail Address:
Phone:
Message Text:
Prove you're a human: 1 + 8 = ?

Öppettider

Måndag 11.00 – 21.00
Tisdag 11.00 – 21.00
Onsdag 11.00 – 21.00
Torsdag 11.00 – 21.00
Fredag 11.00 – 21.00
Lördag 12.00 – 21.00
Söndag 12.00 – 21.00

Röda dagar ses som söndagar

Köket stänger 30min före stängning

Adress

Restaurang Brödernas Enköping
Vagnsgatan 2
745 37 Enköping
T: 076-6977361
E: enkoping@brodernas.nu

Hitta till oss

Buss: Hållplats Enköping Willys. Linje: 204, 211

Älskar du burgare? Sjyssta deals? Håll dig uppdaterad genom att prenumerera på vårat nyhetsbrev!