Funäsdalen

Brödernas restaurang i Funäsdalen serverar hamburgare av bästa kvalité. Mat som passar hela familjen.

TAKE AWAY

Vi har självklart en meny för avhämtning där du smidigt kan beställa direkt här på hemsidan och välja tid för din upphämtning.

Brödernas restaurang i Funäsdalen – fjällens bästa hamburgare

Varmt välkommen till vår restaurang i Funäsdalen. Här serveras fjällens bästa hamburgare och pizza, veckans alla dagar till både lunch och middag. Ladda batterierna efter en härlig dag i skidbacken eller besöka oss för en mysig middag med nära och kära. Brödernas finns alltid nära till hands. Här serveras ett brett utbud av magiska hamburgare. Välj mellan kött och kyckling, eller prova några av våra vegetariska eller veganska alternativ. Förutom burgare serverar vi även Funäsdalens bästa pizza. Testa Brödernas redan idag!

Rätter som passar hela familjen

Brödernas restaurang i Funäsdalen erbjuder rätter för hela familjen. Vem älskar inte pizza och hamburgare? För de allra yngsta besökarna finns vår barnmeny – låt ditt barn frossa i hamburgare och pizza i barnstorlek, men också utsökta chicken nuggets.

För den som inte vill ha pizza eller hamburgare finns även sallader samt flera goda side orders. Familjens sötsugne kan naturligtvis även ta del av flera härliga efterrätter. Frossa i allt från Ben and Jerry’s Doug-licious desserter till utsökta milkshakes och glass.

Hamburgare till lunch eller middag i Funäsdalen?

Under middagstid är det hela vår meny som gäller. Njut av härlig stämning och god mat. På vår dryckesmeny hittar du öl, vin och läckra drinkar – men såklart också flera alkoholfria alternativ. Med andra ord erbjuder vi allt som behövs och lite till för att du och ditt sällskap ska få en helkväll tillsammans. Har du med dig hunden på skidresan? Inga problem, han eller hon ska inte behöva sitta hemma i stugan och vänta. Till Brödernas är alla hundar välkomna, stora som små.

Boka bord

För bokning av större sällskap mer än 8 personer kontakta oss på telefon 068-410000

Kontakta oss

Your Name:
E-Mail Address:
Phone:
Message Text:
Prove you're a human: 1 + 6 = ?

Öppettider

Måndag 17.00 – 01.00
Tisdag 17.00 – 21.00
Onsdag 12.00 – 21.00
Torsdag 12.00 – 21.00
Fredag 12.00 – 00.00
Lördag 12.00 – 00.00
Söndag 12.00 – 21.00

Röda dagar ses som söndagar

Köket stänger 30min före stängning och 21:30 på fredag-lördag

Adress

Restaurang Brödernas Funäsdalen
Rörosvägen 23
840 95 Funäsdalen
T: 068-410000
E: funasdalen@brodernas.nu

Det perfekta stoppet nedanför backen

Brödernas erbjuder riktigt goda hamburgare och pizzor mitt i Funäsdalen. Du hittar oss i nära anslutning till skidbacken – sväng förbi när magen börjar kurra. Efter en hamburgare kan vi lova att du snart är redo för att ta dig an pisterna igen.

Känner du dig mör efter en lång skiddag? Då kan du beställa take away från oss. Välj ut det du är sugen på här på vår hemsida och sväng förbi för att hämta upp din mat. Varmt välkommen till vår restaurang i Funäsdalen!

Hitta till oss

Till oss tar du dig enklast med bil.
Vi ligger längs Rörosvägen i det norra området av Funäsdalen, väg 84.

Älskar du burgare? Sjyssta deals? Håll dig uppdaterad genom att prenumerera på vårat nyhetsbrev!