Hudiksvall

Brödernas restaurang i Hudiksvall serverar hamburgare av bästa kvalité. Mat som passar hela familjen till både lunch och middag.

TAKE AWAY

Vi har självklart en meny för avhämtning där du smidigt kan beställa direkt här på hemsidan och välja tid för din upphämtning.

Välkommen till vår restaurang i Hudiksvall

Varmt välkommen att avnjuta en magisk måltid på vår restaurang i Hudiksvall. Oavsett om du är sugen på en burgare eller om du besöker oss för goda drinkar och trevliga stämning är Brödernas restaurangen för dig. Här serveras ett brett utbud av burgare så väl som fräscha sallader, side orders och läskande dryck.

Det bästa med Brödernas restaurang i Hudiksvall är att vi finns där för dig när du behöver oss som mest. Redan klockan 11.00 slår vi upp portarna på vardagar, för att du ska kunna äta en tidig lunch hos oss. På helgerna stänger vi klockan 23.00 – njut av en sen helgmiddag tillsammans med ditt sällskap. Du hittar oss mitt i hjärtat av Hudiksvall, med utsikt över stadens trevliga hamn.

Utsökta hamburgare till lunch och middag

Letar du efter en restaurang där du kan äta riktigt god mat i Hudiksvall? På vår meny finns något för alla smaker. Välj mellan hamburgare med kött, kyckling samt vegetariska och veganska alternativ. Vi har även flera sallader som kan kombineras med våra utsökta side orders. För familjens minsta finns dessutom en barnmeny under vilken du hittar ett urval av hamburgare men också barnens favorit – chicken nuggets.

Besöker du oss för lunch ska du kolla in vår lunchmeny. Här finns ett urval av burgare och sallader som serveras med pommes eller side salad. Självklart bjuder vi även på kaffe till maten.

Under middagstid är det hela vår meny som gäller. Har du aldrig besökt Brödernas kvällstid är det dags att göra det nu. Förutom hamburgare och fräscha sallader serverar vi även ett brett utbud av öl, viner och goda drinkar. Självklart hittar du även flera alkoholfria alternativ på vår drinkmeny. Gillar du öl tycker vi att du ska testa Brödernas ljus lager och Brödernas IPA – speciellt framtagna för att förhöja smakerna av din hamburgare. Ett annat tips är att testa månadens burgare – denna kommer i en ny smakkombination varje månad. Varmt välkommen till Brödernas där stämning, god mat och dryck prioriteras högt.

Brödernas – restaurangen i Hudiksvall för alla tillfällen

Middag, after work eller en myskväll hemma i soffan – Brödernas restaurang i Hudiksvall är det självklara valet oavsett tillfälle. Här på vår hemsida beställer du smidigt take away. Vi vill göra det enkelt för alla som önskar äta god mat i Hudiksvall – allt du behöver göra är att svänga förbi oss på Hamngatan 6.

Födelsedagsmiddagar, utekvällar med vännerna och mysiga familjemåltider avnjuts bäst på plats. Här gör vi allt vi kan för att ge dig en fantastisk upplevelse. Boka ett bord innan ditt besök. Brödernas är restaurangen för alla sällskap och konstellationer – även hunden får gärna komma på besök. Varmt välkommen till Brödernas restaurang i Hudiksvall.

Boka bord

Kontakta oss

Your Name:
E-Mail Address:
Phone:
Message Text:
Prove you're a human: 1 + 7 = ?

Öppettider

Måndag 11.00 – 22.00
Tisdag 11.00 – 22.00
Onsdag 11.00 – 22.00
Torsdag 11.00 – 22.00
Fredag 11.00 – 23.00
Lördag 12.00 – 23.00
Söndag 12.00 – 22.00

Röda dagar ses som söndagar

Sista beställning sker 30 minuter innan stängning

Adress

Restaurang Brödernas Hudiksvall
Hamngatan 6
824 43 Hudiksvall
T: 0650-13990
E: hudiksvall@brodernas.nu

Hitta till oss

Buss: Hållplats Hudiksvall Möljen. Linje: 3, 9, 37

Älskar du burgare? Sjyssta deals? Håll dig uppdaterad genom att prenumerera på vårat nyhetsbrev!