Jönköping City

Välkommen till Brödernas Restaurang i Jönköping City. Här njuter du av hamburgare och pizza av högsta kvalité. Lunch och middag för hela familjen.

TAKE AWAY

Vi har självklart en meny för avhämtning där du smidigt kan beställa direkt här på hemsidan och välja tid för din upphämtning.

Välkommen till vår restaurang i Jönköping City

På Brödernas restaurang i Jönköping City serveras utsökta hamburgare veckans alla dagar. Det bästa med vår breda meny är att det finns någonting för alla smaker. Utforska smakkombinationer och variera mellan nötkött, kyckling samt våra vegetariska och veganska alternativ.

Besök oss för lunch eller middag. Boka ett bord eller ta men en burgare på språng. Alla dagar ser olika ut, och så även våra matrutiner. Ibland vill vi avnjuta en middag i lugn och ro i trevligt sällskap, och andra gånger behöver matintaget gå snabbt. Oavsett tillfälle finns det dock utrymme för en hamburgare, tillagad av kockar som vet hur en riktigt god burgare ska smaka. Du kan såklart även beställa take away från vår hemsida.

Hamburgare till lunch och middag i Jönköping

Hamburgare från vår restaurang i Jönköping kan ätas oavsett tid på dygnet. Därför slår vi upp portarna redan klockan 11.00 och välkomnar alla hungriga lunchgäster. På vår lunchmeny finns speciellt utvalda burgare samt fräscha sallader och god dryck. I erbjudandet ingår alltid side salad eller pommes frites samt kaffe på maten. Vi serverar Jönköpings bästa lunchmat alla vardagar. Klicka här för att se vårt luncherbjudande.

Under middagstid är det hela utbudet som gäller. Välj och vraka bland en mängd läckra burgare i en trevlig miljö. På vår dryckesmeny hittar du öl, vin och läckra drinkar – men såklart också flera alkoholfria alternativ.

Brödernas – restaurangen för hela familjen

Letar du efter en restaurang i Jönköping som passar alla familjens medlemmar? Då har du hittat helt rätt. Köttälskare och vegetarianer, unga som gamla – vår meny uppskattas av de flesta.

För våra yngsta gäster finns dessutom en barnmeny. Här erbjuds hamburgare som är lite mindre men minst lika god, och barnens favorit – chicken nuggets. Självklart har vi även tänkt på familjens sötsugne. Längst ner på menyn hittar du flera sorters läckra efterrätter från Ben and Jerry’s.

Hos Brödernas restaurang i Jönköping City firas livets små och stora händelser. Ta med dig nära och kära för att tillsammans njuta av härlig stämning och god mat! Och när vi säger att Brödernas är för hela familjen menar vi det. Vi välkomnar nämligen även hundar till vår restaurang. Sväng förbi oss på Östra Storgatan 12 och glöm inte att du även hittar oss på Solåsvägen 4. Varmt välkommen!

Boka bord

Kontakta oss

Your Name:
E-Mail Address:
Phone:
Message Text:
Prove you're a human: 1 + 6 = ?

Öppettider

Måndag 11.00 – 14.00, 16.00 – 21.00
Tisdag 11.00 – 14.00, 16.00 – 21.00
Onsdag 11.00 – 14.00, 16.00 – 21.00
Torsdag 11.00 – 14.00, 16.00 – 21.00
Fredag 11.00 – 22.00
Lördag 11.00 – 22.00
Söndag 12.00 – 20.00

Röda dagar ses som söndagar

Adress

Restaurang Brödernas Jönköping City
Östra Storgatan 12
553 21 Jönköping
T: 036-40090
E: jonkoping.city@brodernas.nu

Hitta till oss

Buss: Hållplats Jönköping Östra centrum. Linje: 1, 2, 3, 4, 11, 17, 27, 112, 141

Älskar du burgare? Sjyssta deals? Håll dig uppdaterad genom att prenumerera på vårat nyhetsbrev!