Kållered

Brödernas restaurang i Kållered serverar hamburgare av bästa kvalité. Sväng förbi för en trevlig lunch eller middag när det passar dig.

TAKE AWAY

Vi har självklart en meny för avhämtning där du smidigt kan beställa direkt här på hemsidan och välja tid för din upphämtning.

Välkommen till Brödernas restaurang i Kållered

Oavsett om du är sugen på en riktigt god hamburgare eller behöver fylla på batterierna efter en lång dag av shopping finns Brödernas restaurang i Kållered här för dig. Besök oss för att unna dig en god lunch eller en middag i trevlig miljö. Finns det något bättre än att avsluta en lång och fartfylld dag med en utsökt burgare? Det tror inte vi i alla fall.

Kållereds bästa lunchrestaurang

På Brödernas restaurang i Kållered serveras lunch veckans alla dagar. Redan klockan 11.00 slår vi upp portarna för att servera alla hungriga lunchgäster burgare, sallader, side orders och en massa annat gott. På vår lunchmeny hittar du som alltid burgare med nötkött, kyckling samt fler vegetariska och veganska alternativ. Givetvis ingår även pommes eller side salad samt kaffe på maten.

Även när klockan slagit kväll är du välkommen till vår restaurang i Kållered. Ta med dig vänner och familj för att tillsammans njuta av burgare, god dryck och trevligt sällskap. Här finns bord perfekta för paret, och för det stora sällskapet.

Letar du efter en middagsrestaurang dit du får ta med dig hunden? Då ska du besöka Brödernas. Här är alla jyckar välkomna, stora som små!

Kolla in vår meny – vad är du sugen på idag?

Varför inte kolla in vår meny redan nu? Vi har galet många hamburgare att välja mellan – hitta favoritburgaren redan innan ditt besök. Se förslagsvis vår Tryffelburgare eller Dirty Burger med cheddarost, bacon och chipotlemajjo.

På menyn finns såklart flera alternativ för våra yngsta besökare. Vi serverar hamburgare i barnstorlek men också barnens favorit – chicken nuggets. För den sötsugne finns våra efterrätter från Ben and Jerry’s. Testa en Doug-licious dessert eller varför inte en milkshake.

För dig som vill ta med maten hem eller avnjuta den på annan valfri plats är det möjligt att beställa take away. Hämta upp din burgare rykande färsk på vår restaurang i Kållered. Varmt välkommen!

Kontakta oss

Your Name:
E-Mail Address:
Phone:
Message Text:
Prove you're a human: 1 + 8 = ?

Öppettider

Måndag 11.00 – 20.00
Tisdag 11.00 – 20.00
Onsdag 11.00 – 20.00
Torsdag 11.00 – 20.00
Fredag 11.00 – 21.00
Lördag 11.00 – 21.00
Söndag 11.00 – 20.30

Röda dagar ses som söndagar

Adress

Restaurang Brödernas Kållered
Ekenleden 1A
428 36 Kållered
T: 031-3501701
E: kallered@brodernas.nu

Hitta till oss

Buss: Hållplats Ikea. Linje: 755, 760, 765

Älskar du burgare? Sjyssta deals? Håll dig uppdaterad genom att prenumerera på vårat nyhetsbrev!