Mjölby

På Brödernas serverar vi Mjölbys bästa hamburgare och pizza. Besök vår restaurang i Mjölby eller beställ take away.

TAKE AWAY

Vi har självklart en meny för avhämtning där du smidigt kan beställa direkt här på hemsidan och välja tid för din upphämtning.

Välkommen till vår restaurang i Mjölby

Välkommen till Brödernas restaurang i Mjölby. Vi serverar hamburgare och pizza i toppklass. Oavsett om du föredrar nötkött, kyckling, vegetariskt eller veganskt är vi säkra på att du kommer hitta precis det du önskar på vår meny. Våra pizzor bakas på äkta tipo 00-mjöl vilket både ger en utsökt smak och det perfekta fraset. Hitta just din favorit bland våra många pizzor och hamburgare. Till maten erbjuder vi såklart även en grym dryckesmeny med allt från öl och vin till drinkar och läsk. Varmt välkommen till vår restaurang i Mjölby!

Vi serverar lunch från måndag till fredag

Enligt oss är lunchen dagens viktigaste måltid. Därför serverar vi Mjölbys bästa lunch - varje måndag till fredag. På vår lunchmeny hittar du ett brett utbud av olika hamburgare och sallader. I erbjudandet ingår alltid fries eller side salad och kaffe. På fredagar tänder vi på vedugnen lite tidigare och serverar nygräddad pizza till alla våra lunchgäster.

Brödernas - restaurangen för alla Mjölbybor

Brödernas är matstället som passar alla Mjölbybor. Vi finns här för dig, oavsett om du vill besöka oss för en trevlig middag med familj och vänner eller önskar beställa pizza och hamburgare genom vår take away service. Hos Brödernas i Mjölby finns något för alla önskemål och behov- välj mellan mat, drycker och desserter. Är du vegan, glutenallergiker eller laktosintolerant? Inga problem. Vår meny passar alla. Hoppas vi ses snart!

Boka bord

Kontakta oss

Your Name:
E-Mail Address:
Phone:
Message Text:
Prove you're a human: 1 + 8 = ?

Öppettider

Måndag 11.00 – 21.00
Tisdag 11.00 – 21.00
Onsdag 11.00 – 21.00
Torsdag 11.00 – 21.00
Fredag 11.00 – 21.00
Lördag 11.00 – 21.00
Söndag 11.00 – 21.00

Röda dagar ses som söndagar

Adress

Restaurang Brödernas Mjölby
Sparregatan 7
595 35 Mjölby
T: 0142-21717
E: mjolby@brodernas.nu

Hitta till oss

Till oss tar du dig enklast med bil via Smålandsvägen och Ryttarhagsleden/väg 32.

Älskar du burgare? Sjyssta deals? Håll dig uppdaterad genom att prenumerera på vårat nyhetsbrev!