Sala

Välkommen till Brödernas Sala. Vi serverar Salas godaste hamburgare och sallader. Välj om du vill äta på vår restaurang eller beställa hämtmat. Lunch serveras alla vardagar.

TAKE AWAY

Vi har självklart en meny för avhämtning där du smidigt kan beställa direkt här på hemsidan och välja tid för din upphämtning.

Kom in och prova Salas godaste hamburgare

Välkommen till Brödernas restaurang i Sala. Här njuter du av riktigt goda burgare och sallader i en trevlig och avslappnad miljö. Älskar du klassiska burgare med nötkött eller kyckling? Eller föredrar du kanske vegetariska eller veganska hamburgare? Oavsett vilket så kan vi garantera att du kommer hitta något på vår meny som faller dig i smaken. Förutom Salas bästa hamburgare kan vi även erbjuda ett brett utbud av grymma side orders och god dryck.

Har du väldigt specifika önskemål så kan du även lägga till saker på din burgare. Välj mellan godsaker som cheddar, bacon, halloumi, lökringar eller slå på stort och lägg till extra kött eller kyckling till din hamburgare.

Brödernas Sala är en restaurang för hela familjen och för våra minsta gäster kan vi erbjuda supergoda barnburgare som Pucken och Puck ’n’ Cheese samt läckra desserter och milkshakes från Ben & Jerry’s. Hundar är givetvis också välkomna.

Brödernas Sala serverar lunch från måndag till fredag

Enligt oss på Brödernas Sala är lunchen dagens viktigaste mål. För varför ska du hålla på med oinspirerande lunchlådor när du kan äta hamburgare till lunch varje dag? Välj mellan våra läckra burgare och sallader från vår lunchmeny. När du beställer dagens lunch ingår även pommes frites eller en liten sallad, samt kaffe på maten.

Besök vår restaurang eller beställ hämtmat

Födelsedag, vinst i knattematchen i hockey eller bara för att det är fredag – det finns alltid ett skäl att fira med hamburgare. Välkommen in till oss på Gymnasiegatan 4 i Sala eller beställ hämtmat och hämta upp maten när du har tid. Förutom Sala så har vi även restauranger i Västerås, Arboga, Lindesberg och Enköping, samt på många andra platser runt om i Sverige. Med andra ord har du aldrig långt till en riktigt god hamburgare!

Boka bord

Kontakta oss

Your Name:
E-Mail Address:
Phone:
Message Text:
Prove you're a human: 1 + 8 = ?

Öppettider

Måndag 11.00 – 21.00
Tisdag 11.00 – 21.00
Onsdag 11.00 – 21.00
Torsdag 11.00 – 21.00
Fredag 11.00 – 21.00
Lördag 12.00 – 21.00
Söndag 12.00 – 21.00

Röda dagar ses som söndagar

Köket stänger 30min före stängning

Adress

Restaurang Brödernas Sala
Gymnasiegatan 4
733 40 Sala
T: 022-410050
E: sala@brodernas.nu

Hitta till oss

Buss: Hållplats Gymnasiegatan. Linje: 66

Älskar du burgare? Sjyssta deals? Håll dig uppdaterad genom att prenumerera på vårat nyhetsbrev!