Umeå

Välkommen till Brödernas Umeå. Här kan du njuta av hamburgare av högsta kvalité. Lunch och middag för hela familjen.

TAKE AWAY

Vi har självklart en meny för avhämtning där du smidigt kan beställa direkt här på hemsidan och välja tid för din upphämtning.

Välkommen till Brödernas restaurang i Umeå

Brödernas restaurang i Umeå är den perfekta platsen för dig som älskar hamburgare. Här serveras utsökta burgare i en skön och avslappnad miljö. Givetvis finns även mat för avhämtning. Vår restaurang befinner sig i Avion, ett stenkast från Umeå centrum!

Utöver hamburgare och fräscha sallader kan vi även erbjuda ett härligt urval av alkoholfria drycker, vin, öl och läskande drinkar. Prova gärna Brödernas egna lager och IPA som vi tagit fram speciellt för att matcha våra utsökta burgare. Missa inte heller de härliga efterrätter från Ben and Jerry’s– perfekta för den som är sugen på något sött efter maten. Varmt välkommen till vår restaurang i Björnäs stad veckans alla dagar.

Umeås bästa hamburgare till lunch och middag

Vi på Brödernas i Umeå älskar hamburgare, hos oss jobbar kockar som vet hur en riktigt god burgare ska smaka. För att du ska ha tillgång till Umeås bästa burgare precis när det passar dig har vi öppet större delen av dagen, varje dag i veckan. På vardagar öppnar vi redan 10.00 på förmiddagen och mellan 11.00 och 14.00 serveras dagens lunch till alla våra hungriga gäster. I vårt luncherbjudande ingår ett urval av hamburgare och sallader. Ingår gör även pommes eller side sallad samt kaffe. Klicka här för att se vår lunchmeny.

Från 14.00 kan du välja från hela vår meny som utöver hamburgare också har läckra side dishes, sallader, desserter och annat gott. Besök oss för en helkväll där god mat och dryck förgylls av den härliga atmosfären. Vi välkomnar såväl paret som familjen och det stora kompisgänget.

Brödernas Umeå – restaurangen för alla tillfällen

Brödernas är restaurangen i Umeå för alla tillfällen. Välj mellan kött, kyckling samt veganska och vegetariska alternativ, sallader och side orders. Ät på plats eller beställ take away. Hur, när och var du väljer att avnjuta maten är helt upp till dig.

Vill du ta med dig maten och äta hemma eller på någon annan plats beställer du smidigt take away från vår hemsida. Hämta sedan upp din rykande färska hamburgare eller sallad hos oss. Välkommen in till Brödernas restaurang i Umeå.

Kontakta oss

Your Name:
E-Mail Address:
Phone:
Message Text:
Prove you're a human: 1 + 6 = ?

Öppettider

Måndag 10.00 – 20.00
Tisdag 10.00 – 20.00
Onsdag 10.00 – 20.00
Torsdag 10.00 – 20.00
Fredag 10.00 – 20.00
Lördag 10.00 – 18.00
Söndag 10.00 – 18.00

Röda dagar ses som söndagar

Köket stänger 30min före stängning

Adress

Restaurang Brödernas Umeå
Marknadsgatan 3
904 22 Umeå
T: 090-23230
E: umea@brodernas.nu

Hitta till oss

Buss: Hållplats Söderslätts handelsomr. Linje: 2, 126

Älskar du burgare? Sjyssta deals? Håll dig uppdaterad genom att prenumerera på vårat nyhetsbrev!