Uppsala

Välkommen till Brödernas restaurang i Uppsala. Här kan du njuta av hamburgare och pizza av högsta kvalité. Lunch och middag för hela familjen.

TAKE AWAY

Vi har självklart en meny för avhämtning där du smidigt kan beställa direkt här på hemsidan och välja tid för din upphämtning.

BOKA TAKE AWAY

Välkommen till vår restaurang i Uppsala

Varmt välkommen till Brödernas restaurang i Uppsala centrum. Här serveras Uppsalas bästa hamburgare och pizza varje dag. Tack vare vårt centrala läge på S:t Persgatan behöver du aldrig ta dig långt för att hitta god och prisvärd mat. Utöver pizza, hamburgare och sallader kan vi även erbjuda ett härligt urval av alkoholfria drycker, vin, öl och läskande drinkar. Prova gärna Brödernas egna lager och IPA som vi tagit fram speciellt för att matcha våra utsökta burgare. Kolla in vår dryckesmeny för fler alternativ. Missa inte heller de härliga efterrätterna från Väddö Gårdsmejeri för den som är sugen på något sött efter maten.

Är du lika mycket av en sportfantast som oss? Vi visar även många av de stora matcherna hos vår restaurang i Uppsala. Så kom förbi och se ditt favoritlag spela samtidigt som du avnjuter en grym burgare!

Unna dig en riktigt god hamburgare till lunch

På Brödernas serverar vi lunch från 11.00 till 14.00 varje vardag. Letar du efter en bra lunchrestaurang i Uppsala är det med andra ord Brödernas du ska besöka. Lunchmenyn består av ett urval av populära burgare och sallader av olika slag. Förutom kött och kyckling kan vi även erbjuda ett brett sortiment av vegetariska och veganska alternativ. Se exempelvis de utsökta burgarna Beyond-Ostburgare och Beyond-Originalburgare. På fredagar serveras även stenugnsbakad pizza under lunchtid.

Du som inte testat att besöka Brödernas under middagstid har du gått miste om något. Faktum är att Brödernas restaurang i Uppsala bjuder på härlig stämning i kombination med utsökt mat. Bjud med familj och vänner på en trevlig middag eller sväng förbi för ett glas eller två innan du ger dig ut på Uppsalas gator.

Ät på restaurangen eller beställ take away

På Brödernas Uppsala city äter du Uppsalas bästa hamburgare och pizzor när och där det passar dig. Ska du besöka oss för middag får du gärna boka ett bord – på så sätt kan vi erbjuda dig bästa möjliga sittplats.

Självklart kan du även välja att ta med dig maten. Beställ det du är sugen på från take away-menyn här på vår hemsida och hämta upp maten hos oss. Pizza och hamburgare är de perfekta rätterna att avnjuta hemma med nära och kära.

Boka bord

Kontakta oss

Your Name:
E-Mail Address:
Phone:
Message Text:
Prove you're a human: 1 + 3 = ?

Öppettider

Måndag 11.00 – 21.00
Tisdag 11.00 – 21.00
Onsdag 11.00 – 21.00
Torsdag 11.00 – 21.00
Fredag 11.00 – 22.00
Lördag 12.00 – 22.00
Söndag 12.00 – 21.00

Röda dagar ses som söndagar

Köket stänger 30min före stängning

Adress

Restaurang Brödernas Uppsala
St:Persgatan 12
753 20 Uppsala
T: 018-4444064
E: uppsala@brodernas.nu

Mat i Uppsala för hela familjen

Bland det bästa med Brödernas är att vi erbjuder något som faller alla i smaken. Därför kan du ta med hela familjen på en trevlig lunch eller middag utan att behöva oroa dig över att någon ska bli besviken. På vår meny hittar du allt från pizza till hamburgare, sallader och flertalet utsökta side-orders. För de allra minsta finns dessutom pizzor, hamburgare och chicken nuggets i lämplig storlek och mängd.

Hitta till oss

Buss: Hållplats Uppsala Stora torget. Linje: 2, 7, 11

Älskar du burgare? Sjyssta deals? Håll dig uppdaterad genom att prenumerera på vårat nyhetsbrev!