Växjö

Välkommen till Brödernas Växjö. Här kan du njuta av hamburgare och pizza av högsta kvalité. Lunch och middag för hela familjen.

TAKE AWAY

Vi har självklart en meny för avhämtning där du smidigt kan beställa direkt här på hemsidan och välja tid för din upphämtning.

Välkommen till vår restaurang i Växjö

Kanske letar du efter en otroligt god hamburgare i Växjö, eller så är en utsökt napolitansk pizza precis vad du är sugen på just nu. Vad du än önskar kan du hitta detta och mycket mer hos vår restaurang i Växjö. På menyn finner du såväl härliga hamburgare som sallader, utsökta side orders, desserter och ett brett urval av drycker. Vi erbjuder även flera vegetariska alternativ och så självklart våra lyxiga pizzor med en bred variation av topping. Önskat du ett riktigt bra matställe i Växjö? Varmt välkommen till Brödernas.

Ät lunch hos oss

Önskar du en bra restaurang i Växjö att äta lunch på? Brödernas erbjuder en mycket trevlig lunchmeny som inkluderar både hamburgare och härliga sallader. I vårt luncherbjudande ingår även pommes frites eller side sallad, samt kaffe på maten. På fredagar tänder vi även vedugnen för att välkomna våra lunchgäster med härligt nygräddade pizzor. Brödernas är det perfekta matstället att äta lunch på i Växjö.

Beställ take away eller ät på vår restaurang i Växjö

Brödernas i Växjö följer med dig under hela ditt dygn, varje dag i veckan. Besök oss under din lunchrast, med vänner och familj på en trevlig middag en lördagkväll eller ta med en pizza eller hamburgare hem för en mysig kväll i soffan. Önskar du äta riktigt god mat i Växjö eller testa Växjös bästa hamburgare tycker vi att du ska besöka Brödernas. Beställ take away på vår hemsida eller boka bord på plats via vår bokningstjänst. Du kan såklart även ringa oss på 0479-549700.

Boka bord

Kontakta oss

Your Name:
E-Mail Address:
Phone:
Message Text:
Prove you're a human: 1 + 7 = ?

Öppettider

Måndag 11.00 – 21.00
Tisdag 11.00 – 21.00
Onsdag 11.00 – 21.00
Torsdag 11.00 – 21.00
Fredag 11.00 – 22.00
Lördag 12.00 – 22.00
Söndag 12.00 – 21.00

Röda dagar ses som söndagar

Adress

Restaurang Brödernas Växjö
Storgatan 36
352 31 Växjö
T: 0470-549700
E: vaxjo@brodernas.nu

Hitta till oss

Tåg: Växjö C

Buss: Hållplats Västra Esplanaden. Linje: 1, 358

Älskar du burgare? Sjyssta deals? Håll dig uppdaterad genom att prenumerera på vårat nyhetsbrev!