TAKE AWAY

Beställ take away från Brödernas och avnjut goda hamburgare och pizzor oavsett plats och tillfälle. Välj restaurang för att göra din beställning.

Stockholm | Övriga

Take away har aldrig varit smidigare

Med take away från Brödernas är det enkelt att avnjuta hämtmat av bästa kvalitet. Vi är säkra på att hamburgare och pizza passar alla tillfällen. Det är också därför vi vill göra det möjligt att avnjuta vår mat när det passar dig. Allt du behöver göra är att välja vilken restaurang du vill beställa maten från och klicka i vad du ska ha. Du bestämmer dessutom själv vilken tid du ska hämta upp maten på restaurangen. Hur smidigt?

Välj en Brödernas nära dig och sväng förbi när det är dags. På plats står din beställning och väntar på dig – alltid rykande färsk.

Hamburgare, pizza och sallad av bästa kvalitet

Oavsett om du ska avnjuta maten på språng eller hemma i soffan är kvalitet viktigt. Livet är för kort för att slösas bort det på dålig hämtmat. Våra hamburgare är tillagade av kockar som vet hur en riktigt god burgare ska smaka. Beställ take away från Brödernas och vi kan utlova hamburgare av bästa kvalitet.

Tack vare vår stora utbud finns det dessutom alltid något nytt och spännande att testa. Vi erbjuder såklart en mängd läckra alternativ. Är du mot förmodan inte förtjust i hamburgare, finns även härliga stenugnsbakade pizzor och fräscha sallader. Vad är du sugen på idag?

Stockholm

Hämtmat från Bröderna – en räddare i nöden

Livet är fullt av överraskningar. Ingen dag är den andra lik. Mycket ska hinnas med under en dag och vi vet att matlagning då ofta prioriteras bort. Brödernas finns här för dig oavsett tillfälle – veckans alla dagar. Med oss finns det alltid tid för en god måltid.

Misslyckades du med kvällens middag eller har du glömt matlådan hemma? Kanske ska du bjuda vännerna på mat men orkar inte laga själv? Tack vare Brödernas behöver du aldrig oroa dig över att missa lunchen eller bjuda på en misslyckad måltid. Beställ istället take away från oss. Fördelen är att du alltid serveras mat av bästa kvalitet – som hemlagat fast ännu bättre.

Övriga Sverige

Beställ take away från Brödernas över hela landet

Idag är våra restauranger många och utspridda över hela landet. Därför är chansen stor att vi finns i närheten av dig. Skrolla dig runt bland restaurangerna som du hittar ovan – vilken ligger närmast dig?

Bor du i Stockholm finns mängder av restauranger att välja mellan. Du hittar dessutom Brödernas på platser som Duved, Gävle och Linköping. Vad väntar du på? Beställ take away från oss redan nu.

Älskar du burgare? Sjyssta deals? Håll dig uppdaterad genom att prenumerera på vårat nyhetsbrev!